Őszi fáradtság? Másnak is van ilyen mostanság?
Figyelt kérdés
Mióta bejött ez a hideg idő szinte mindig fáradt vagyok és a fejem is fáj tompán. Reggel mikor felkelek még nincs semmi, de olyan délután 3-4re mindig olyan álmosság meg fáradtság jön rám, hogy legszívesebben lefeküdnék aludni. Emellett hol fáj a fejem, hol nem. Gyógyszert nem veszek be rá sűrűn mert ez a tipikus tompa fejfájás.. van, hogy egy kisebb séta után el is múlik. Vérvételen nem rég voltam más okból kifolyólag, teljesen jó lett minden. Én az időre gondolok, hiszen nyáron nem volt ilyesmi. Másnak hasonló tünetek..?2013. okt. 1. 15:57
1/4 anonim válasza:
Ja szintén,bár a fáradtságra bedobok egy energia italt :D
2/4 anonim válasza:
Rövidebbek a nappalok, hamarabb sötét van, kevés napfény, ezek miatt lehet álmosság, fáradtság.
3/4 anonim válasza:
Én is nagyon kivagyok:( Főleg itt, vidéken a faluban. Semmi aktivizáló inger sincs. Emeltem a zöldségadagomon de eddig még nagy áttörést nem tapasztaltam:(
4/4 CartmanHUN válasza:
Nekem muszáj volt rákapcsolni az energia italra az ősz kezdetekor, mert a suli is elkezdődött, meg a rövidebb nappal, hosszabb éjszaka kombó is rátesz egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!