Mi bajom? Segiiseeg!
Figyelt kérdés
Tegnap es ma is nagyon faradt vagyok, szedulok es faj a fejem. Ma egesz nap alig birtam koncentralni, bambultam es annyira durvan szedulok, mint meg soha. Nagyon ijeszto es rossz. Mintha ellennek kabulva vagy nemtudom. Ettem, ittam rendesen. Aludtam eleget. Nalam a virusok mashogy jonnek ki. Max. A hidegfront okozhat ilyen tuneteket? Es mar nem birom...panikbeteg vagyok es anya mindent ezzel akar elintezni, hogy psziches es felek, hogy holnap suliba is rosszul leszek, mert itthon tuti nem maradhatok. Mi bajon? Mit tegyek? Anya aztmondja, hogy csak panik, de felallok es forog minen. Nem ittam es nem szivtam be, nem cigiztem semmi ilyen!2013. szept. 29. 22:40
1/4 anonim válasza:
Influenza járvány van. Egy hete voltam 4-5 napig rosszul, nem szédültem, de folyt az orrom és 400-500 pzs-t használtam el!
Sok tea és türelem. Az iskolát megúszod pár napig.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, hogy infrulenza..se orrfolyas,se torokfajas se semmi ilyen bajom...
2013. szept. 29. 22:52
3/4 anonim válasza:
A klasszikus influenza nem okoz torokfájást és náthát sem. A tünetei gyengeség,elesettség, végtagfájdalmak és magas láz.
De most egyenlőre még nincs elterjedve influenza,más vírus viszont okoz most járványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!