Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom volt ma?

Mi bajom volt ma?

Figyelt kérdés
Ma kirandulni mentunk..kivetelesen vonattal. Reggel eleg almosan ebredtem. Elindultunk, de gyengenek ereztem magam es szedultem meg aztan a fejem is megfajdult. Egesz nap igy voltam...a szedules amit kb. Allandoan ereztem. Menstruaciokor szoktam igy erezni magam, de most nem fog megjonni. Most mar nagyo almos vagyok es meg mindig szedulok es a gyomrom is rossz..utoljara 5oraja ettem akkor is csakegy szelet hust kenyerrel, de most megse tudom eldonteni, hogy ehes vagyok-e vagy mi van?! Es panikbeteg vagyok!!! Szoval nagyon sokszor pszichesen vannak ilyen bajaim.. Lehet most is apalyaudvartol meg a vonatozastol "ijedtem" meg?! Vagy a hidegfront? Esetleg az almossag?
2013. szept. 28. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Vagy ez így együtt.
2013. szept. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!