SOS REFLUX ellen?
nekem mikor nagyon égett a gyomrom, és tök szarul voltam, aludni sem tudtam, nagyon gyors segitség volt egy pohár citromleves viz ( igazi citrom, nem üveges )
Lehet nem hiszed el, de szerintem egy próbát megér. bajod nem lehet tőle.
NEKEM MIRE MEGITTAM AZ EGÉSZ VAGY 2 DL-T MÁR ELMULT A ROSSZ ÉRZÉS, és tudtam aludni is.
egyébként kicsit lejjebb görgetve az oldalon találsz hasonló kérdéseket, és válaszokat bőven, mazsolázz azok között is.
most végignéztem párat.sok hasznos dologgal fogsz találkozni.
az egyik lentebbi hasonló refluxos kérdésre adott választ bemásolom neked.
"Én néztem anno a youtube-on egy videót ahol azt mondta egy talán orvos asszem hogy ne lúgosíts.Ennek a videónak az a lényege hogy túl sok szénhidrátot fogyasztunk cukrot,finomított dolgokat,és emellett ha valaki nem eszik elég zöldséget,gyümölcsöt tehát olyat ami növényi eredetű és egyébként még ráadásul zabálja ezeket a mérgeket és még ráadásul emészti magát lelkileg megvan a reflux.A tanácsom az hogy igyál napi 2-3 l tiszta vizet.Lehet már kapni pár ezer forintért jó víztisztító készülékeket.Rendszeresen egyél,és napi 1 alkalommal 1 natúr joghurt is jót tesz.Aludd ki magad minden nap,ne idegeskedj ez nagyon fontos,ne zabálj,keveset egyél,és minden étkezéshez ha csak teheted fogyassz mellé zöldséget is.Az egyensúlyt segíts helyre állítani a szervezetednek.Relaxálj sajátítsd el a helyes légzés technikát főleg ha ideges vagy nagyon fontos lenne alkalmaznod."
kaján sok mulik!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!