Szerintetek megyek holnap iskolába?
Figyelt kérdés
Tegnap és ma is nagyon fájt a torkom. Anyát kérdezgettem, hogy akkor most megyek-e iskolába, mert ha igen akkor elkezdek tanulgatni, hajat mosni...stb. Amiket ha nem mennék nem tennék meg. A tanulást elintéztem, meg már be is pakoltam. Anya azt mondta, hogy ha reggel is fáj a torkom, akkor nem kell mennem. Ma este ittam egy bodzateát, kaptam coldrexet, most bevan kötve a nyakam. Szerintetek mi lesz? Most épp fáj, köhögni is elkezdtem. Ja, meg nagyon folyik az orrom.2013. szept. 15. 22:32
1/6 anonim válasza:
Én ilyen panaszokkal még simán mentem suliba.De mindenki más.Ezt nektek kell eldönteni.
2/6 anonim válasza:
Meg látod reggel mennyire leszel legyengülve!
Én is beteg vagyok, ugyanezek a panaszok de én megyek.
3/6 anonim válasza:
Hányj egyet. Mission accomplished.
4/6 anonim válasza:
Színészkedj. Oldd meg, hogy ne kelljen.
5/6 A kérdező kommentje:
Hányjak?? De hogyan, ha nem kell? A színészkedosdi jobban hangzik..
2013. szept. 15. 22:51
6/6 anonim válasza:
Fogkefét dugd mélyre és hajolj bele a wc-be. Kicsit vizionálj és jönni fog. A színészkedés gyakran átlátszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!