Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom? Ijesztoen gyenge...

Mi bajom? Ijesztoen gyenge vagyok.

Figyelt kérdés
Ha elmegyek valahova akkor gyenge leszek, de nem mindig. Leginkabb kutyasetaltatasnal jelentkezik. Kezem, labam legyengul, de nagyon. Es akkor meg gyakoribb, ha huz a kutyam, mert neha meg szokott es ilyenkor rangatni kell es meg fel is idegesit es akkor is jon s gyengeseg. Most is ezvolt, de ma mellette turelmetlen is voltam a fejem is megfajdult es most kb. Minden idegesit. Nem tudom mibajom, de megijeszt. Panikbeteg es szorongos vagyok. Lehet valami koze hozza? Sos
2013. szept. 14. 19:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Meg amugy azt tudni kell, hogy nem taplalkozok rendszeresen, most kezdtem el mozogni (suliba kemeny tesiorak vannak), de azon kivul lusta vagyok. Hetvegen alszok delig es meg delutan is fekszek es netezek. Sokat faj a fejem, faradtvagyok es szedulok. Meg ezek a gyengesegek..turelmetlenseg es hasonlo. Ha valtoztatnek az eletmodomon akkor lehet, hogy megszunnenek ezek?
2013. szept. 14. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizony,bizony nagyon sok mindenen kell változtatnod, és jól táplálkozni és sportolni, az adja az energiát.
2013. szept. 14. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Az idegeskedés soha nem tett jót senkinek. Az állandó stressztől lehet hogy olyan leszel mint egy marionett bábu... Ha felrobbansz a dühtől akkor : 1. lecsillapítod magad.

2. levezeted valami kevésbé erőszakos dologgal. Pl.: kisírod.

2013. szept. 14. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy ez pánikroham, de a nem rendszeres táplálkozással és az idegrendszeri gondokkal együtt simán cukorbetegség is lesz belőle.
2013. szept. 14. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy milyen nemű vagy és hány éves. De ebből adódóan nőnek nézlek. Lustaság miatt lehet, hogy eltompulsz. Vagy csak menstruáció is lehet. Vagy az anyagcseréd rossz, pl. sokszor kell kimenni nagy dologra.

Szorngásra meg: néha nem ártana kimenni egy parkba leülni és vinni egy könyvet és azt olvasni 1-2 órát ott, vagy elmenni moziba, beülni eg kávézóba stb.

2013. szept. 14. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a gyors valaszokat! 15 eves lany vagyok. Nem igazan allt meg be a menstrusciom, sokszor kesik/ kimarad igy nem tudom mikor fog megjonni. Mondjuk ma eleggefajdogalt a hasam alja. De megprobalok valtoztatni dolgokon.

Most amugy szedulok, faradt vagyok, hanyingerem van, faj a fejem, de mar ehes is vagyok, de a hanyinger miatt nem merek enni. De lehet, hogy az idegessegtol erzem magam igy...vagy mar tenyleg megint panikroham

2013. szept. 14. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen változtatni kell az életmódodon. Ne várj eredményt ha nem teszel érte semmit. Ezek lelki tünetek. Ha pesti vagy ajánlom LaMech-et (ha rákeresel kiadja az oldalát). Biztos sok dolog van a háttérben semmi konkrétat nem írtál, ami nem baj, de ezt ne hagyd annyiban, mivel még rosszabb tüneteid is lehetnek ha ez fokozódik.
2013. szept. 14. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Oh ha 15 vagy akkor hormonok miatt is lehet, de elsősorban még akkor is a lelki tényezők a felelősek. Próbáld ki a Moksa cseppeket, egyél kevesebb húst, több nyers ételt, kerüld a finomított dolgokat és a cukrot.. Ez így lehet hogy nehéznek tűnik 15 évesen, de ha valami nem megy azt nem kell erőltetni
2013. szept. 14. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Keresztes Katinkára is keress rá.
2013. szept. 14. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!