Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert vagyok ennyire gyenge?

Miert vagyok ennyire gyenge?

Figyelt kérdés

Par napja kezdodott ez az egesz, hogy nagyon nagyon gyenge vagyok. Egesz nap csak ulnek es kinzas ha fel kell alnom. Raadasul a vegtagjaim is gyengenek erzem. Ha kimegyek valamiert es visszajovok a szobaba akkor levagom magam az agyra es ugy el vagyok faradva mintha valami megerolteto dolgot csinaltam volna. Ha kimegyek setalni akkor kb. 10 perc mulva rosszul leszek (szedulok, zug a fulem, eros faradsagerzes jon ram). Reggelente is hiaba aludtam ma is 1ig, alig birrtam felkelni. Gondoltam a melegre is..na de ennyire? Szerintetek mii lehet a baj?

14/L

2013. jún. 23. 13:47
 1/1 A kérdező kommentje:
Meg annyi, hogy neha szoktak panikrohamaim lenni, meg nem taplalkozok valami kiegyensulyozottan.
2013. jún. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!