Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon faj a derekam. Pihentes...

Nagyon faj a derekam. Pihentessem vagy tornazzak?

Figyelt kérdés

2 napja nehezet emeltem, azota faj nagyon. Tegnap menni alig tudtam, ma jobb.

Heti 3x 40 percet szoktam szobabiciklizni, tornazni. A derekam mi lenne a jo? Ha nem mozgok, vagy ha igen?

Csak hetvegen elutazok, es akkor nem lesz meg a heti 3 alkalom..

2013. aug. 21. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is jártam már hasonló cipőben.

A "becsípődés" után először azt gondoltam, majd a bicikli erősíti a derekam körül lévő izmokat is. A fájdalom két hét alatt sem múlt el. Utána beláttam, hogy jobb lesz a pihenést választani. Akkor elmúlt.

2013. aug. 21. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne tedd!

Én napi szinten tornázok/edzek és két hete súlyzózásnál becsípődött a derekam. Alig bírtam menni és minden egyes levegővétel nagyon fájt. Mégis meg voltam őrülve, hogy mozoghassak. Ám volt annyi eszem, hogy úgy döntöttem, inkább pihenek pár napot, mint hogy még jobban lesérüljek.

Legalább egy hétig pihenj!

32/N

2013. aug. 21. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Pihentesd, és majd ha elmúlt, iktass a gerincnek segítő izmokat erősíő tornát is a szokásos tornádba. Ha nem múlik, menj orvoshoz. Van egy ismerősöm, akinél súlyosabban jelentkezik ez a probléma, orvoshoz is jár vele, és az orvos konkrétan eltiltotta a biciklizéstől, amíg jobban nem lesz.
2013. aug. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!