Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mióta az eszemet tudom olyan...

Mióta az eszemet tudom olyan érzésem van mintha nem is léteznék. Más is érez vagy érzett már ilyet?

Figyelt kérdés
(15) vagyok.Soha nem voltam lusta.A jegyeim közepesek.Van egy nővérem(19) egy bátyám(16),egy öcsém(8) meg lesz egy húgom.(nem cigány,magyar-német)középső gyerek vagyok és nem nagyon szoktak rám figyelni,van úgy hogy ez eléggé bánt néha meg is feletkeznek rólam,otthon mindig segítek a takarításban a tesóim mindig kihúzzák magukat alóla valahogy.Apukám munka helyén is besegítek elég gyakran.hobbin nem nagyon van rajzolni szeretek.Mindig próbálok valahogy kitűnni a testvéreim közül de nem sikerül soha.Mamáméknál is mindig nővéremről beszélgetnek jaj de ügyes fhu de okos régen milyen aranyos volt.....+ a többiekről.Belekezdek egy mondatba szinte mindig közbevágnak.Barátaim nincsenek nem szeretek nagyon beszélgetni.Most szerettem volna egy kutyát barátnak de nem jött össze nem akarják,a tesóm valamelyik nap megkérdezte a szüleimet hogy szeretne egy HUAWEI telefont és 3 nap múlva meg is kapta nem könyörgött csak simán megkérdezte.Mindig úgy érzem mintha nem is léteznék,csinálom amit csinálok de ez az érzés mindig velem van bárhol is legyek.
2013. aug. 19. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem figyelnek rád.. ez baj. Létezel - hiszen ezt a szomorú kis írást nem tudtad volna leírni.. A te korodban én is gyakran éreztem ilyesmit, főleg társaságban -teljesen megsemmisültem. Talán az segítene, ha nem "kitűnni" szeretnél a testvéreid közül. Azt írod szeretsz rajzolni. Ez jó. (én is ) A segítség az lenne, amit magad tehetsz meg, hogy ne érezd magad rosszul a világban, ha gyakorolnál egy kifejezésmódot. Szépen írsz- érdemes lenne naponta írni - egyfajta szellemi fejlődést követő naplót. Tehát az érzéseid, gondolataid a tapasztalataid nyomán. Nagy írók mind írtak naplót (sok gyerek-,kamaszkori naplóm híres is lett pl Karinthyé). Rendeződnek a gondolataid, és elég hamar érzed: ez jó. Jobban megérted a világot, magadat is. És rajzolj is - sokat. Ne törődj az eredménnyel, a véleményekkel - az alakul a gyakorlástól- csak gyakorolj! (ha van elérhető rajzszakkör -jó lenne egy mester segítsége) Szükséged lesz rá, tapasztalatból tudom. Később, majd megérzed, nem az a lényeg, mit mondanak/vagy nem vesznek észre, hanem, hogy minél mélyebbre juss a világ/önmagad/az emberek/Isten MEGISMERÉSÉBEN - és valahogy azt ki tudd fejezni. Nagyon szomorúan alakul azok élete, akik ilyen érzékenyek, mint Te, de nem tudják sehogy sem kifejezni. Rajzolj, fess, írj!
2013. aug. 19. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen kedvesen leírtad!Megfogadom a tanácsaidat,megpróbálom.Nagyon köszönöm!!!!
2013. aug. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!