Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elittam az eszemet?

Elittam az eszemet?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok, havonta 3-4 alkalommal fogyasztok alkoholt, illetve akkor dohányzok is!

Nem igazán jellemző rám, h beteges lennék vagy bármi bajom lenne, munkámból kifolyólag évente járok el szűrésekre, jók az eredményeim.

Ennek ellenére egy fajta szellemi leépülést tapasztalok magamon, ma alig tudtam az Erzsébet utalvánnyal fizetni, mert bezavart teljesen, hogy össze-vissza vannak párban a jegyek és az egyiknél 600-500, a másiknál 300-400.

Nehézséget okozott, hogy megszámoljam illetve fejben tartsam, hogy mennyi utalvány van nálam.

Köszönhető ez az alkoholnak?

Alkalmanként, kb 5-6 óra hossza alatt szoktam meginni kb 3-4 dl minőségi házipálinkát bő folyadékkal.

2013. ápr. 19. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez az alkoholmennyiség, föleg ha minöségi(nemtudom) akkor az nem indokolja az emlékezet illetve koncentrációs problémákat, annál inkább az esetleges nehézfémtúltelítettség, pl aluminium tipikusan ilyeneket okoz, de akár a higany is illetve van még egy jópárfajta, aztán kitudja melyik pontosan mit is müvel, föleg ha egymásratalálnak még rosszabb is a helyzet.

És ezek könnyen bejutnak a mai világban levegöböl táplálékból használati eszközökböl (szuriból), nem kell meglepödni ezeken.

Aztán még a rossz gyomor erre rá tud tenni még egy lapáttal, azaz elsödleges immun, egyesek szerint 70-80%, ha nincs rendben nem tudja kompenzálni a problémákat.

Ha adsz arra amit mondok vagy utánanézel és elképzelhetönek tartod, akkor javaslom menjél el nehézfémterheltség vizsgálatra/kivezetésre.

Addigis túlélesként kipróbálhatod, a tojás segíthet agysejteket visszaállítani. Illetve almaecet (élö) mézzel vízben is segíthet pont ilyenekre. Próbát megérhet.

2013. ápr. 19. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz!
2013. ápr. 20. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!