Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alacsony diastolés érték?

Alacsony diastolés érték?

Figyelt kérdés
A diastolés értékem általába 50-60 között van függetlenül mennyi a systolés pl 130/58/64 p mitöl lehet hogy ilyen alacsony 8 hónapja voltam teljes szivvizsgálaton,akkor semmit sem találtak,bár akkor nem is volt ilyen alacsony,p90x tornát végzek januártól,amikor is 103 kilo voltam most meg 85 bajom lehet hogy ilyen alacsony? Pajzsmirigy alulmüködésem is van amire hormont kezdtem el szedni,de a szedés elött is alacsony volt diastolé és a pulzusom is nyugalmiban a pulzuom is 55 körüli de van hogy 47!
2013. aug. 13. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szívultrahangot csináltak? Ha nem, akkor azt el kellene végeztetni! A pajzsmirigy alulműködésre kapott gyógyszer segíteni fog valamelyest rajta.
2013. aug. 13. 17:14
 2/2 A kérdező kommentje:
csinaltak ultrahangot negativ volt.terheleses ekg is volt ahol azt mondtak nagyon jol terhelheto a szivem.ezert is idegesit hogy most meg ilyen! sujzosedzest csinalok minden masnap amúgy!
2013. aug. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!