Nagyon szúródik a mellkasom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alvás közbe akkor amikor oldalt és hason fekszek. Napközbe meg ha nagy levegot veszek meg ha lehajolok.16/l2013. aug. 8. 00:40
2/7 A kérdező kommentje:
4-5napja. De egyre rosszabb
2013. aug. 8. 00:54
3/7 anonim válasza:
Mindig ugyanott szúr?
A légvétel is nehéz ?
4/7 anonim válasza:
Nekem akkor van, mikor nagy levegőt veszek, de mostanában egyre ritkábban. Elmentem kardiológiára, azt mondta az orvos, hogy nagy probléma nincs, csak a billentyűm nem működik rendesen. Plusz szívzörejjel születtem, lehet kiújult, vagy valami, Szerintem nézesd meg te is. Sztem a melegtől is előfordulhat.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Néha nehez levegot venni mert nagyon beszúr
2013. aug. 8. 01:04
6/7 anonim válasza:
A mellhártyád szúr. Ne igyál, egyél hideget, ne hűtsd le forróságban hideg vízzel a mellkasod.
Lassan de elmúlik, s vigyázz magadra nehogy tüdőgyulladás legyen belőle!
7/7 A kérdező kommentje:
Ha ma még jobban fáj mennyek el orvoshoz?
2013. aug. 8. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!