Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a mellkasom? Alig...

Miért fáj a mellkasom? Alig tudok levegőt venni?

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta olyan,mintha beszorult volna a levegő a mellkasomba,fáj a nyakam a vállam és a karom baloldalt, létezik hogy csak meghúzódott vagy ideg becsípődött,vagy lehet komolyabb a háttérben?

Nem emeltem nehezet.

2013. jún. 17. 21:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ha nem voltak vagy nincsenek szívproblémáid, akkor valószínű, hogy csak valami banális dolog lehet. Ha holnapra nem múlik el, én megmutatnám magam orvosnak.

Hány éves vagy?

2013. jún. 17. 21:28
 2/22 A kérdező kommentje:

Nincs szív problémám,nem is volt soha.Pont olyan,mint mikor futás vagy elfekvés miatt meghúzódik.Csakhogy nem feküdtem el és nem húztam meg.Holnap elmegyek orvoshoz,csak informálódok előtte.

29 éves vagyok.

2013. jún. 17. 21:31
 3/22 anonim ***** válasza:
Engem csak az miatt aggasztana, hogy már több mint egy napja érzed. Pulzusod nézted? Rendben?
2013. jún. 17. 21:33
 4/22 A kérdező kommentje:
Rendben,igen.Engem is ez aggaszt,hogy nem múlik.Néha jobba,ma egy pár percre szinte el is múlt,de fekve nagyon rossz.Baloldalt feküdni nem is tudok,annyira fáj.Ha komolyabb,akkor mi lehet?Kezdek betojni.
2013. jún. 17. 21:35
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok doki, így nem akarok észt osztani és pláne nem megijeszteni, de lehet koszorú ér probléma is. Gyomroddal is minden oké? Esetleg sav? Reflux?

Azért kíváncsi lennék, mit mond a doki.

2013. jún. 17. 21:38
 6/22 A kérdező kommentje:
Minden rendben,semmi egyéb tünet.Mondjuk pont elég,elég vacak érzés.Meg most már ijesztő.
2013. jún. 17. 21:43
 7/22 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne pánikolj be! Aludni tudtál éjjel?
2013. jún. 17. 21:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Tudtam,de ha rosszul mozdultam felkeltem a fájdalomra.Leginkább jobb oldalt feküdtem,mert mihelyst balra próbáltam,olyan volt,mintha 100 ideg húzódna...
2013. jún. 17. 21:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát jobbulást és reggel szerintem irány a doki!;)
2013. jún. 17. 21:52
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi :),igen,megyek.
2013. jún. 17. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!