Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a mellkasom? Alig...

Miért fáj a mellkasom? Alig tudok levegőt venni?

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta olyan,mintha beszorult volna a levegő a mellkasomba,fáj a nyakam a vállam és a karom baloldalt, létezik hogy csak meghúzódott vagy ideg becsípődött,vagy lehet komolyabb a háttérben?

Nem emeltem nehezet.

2013. jún. 17. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem múlt héten, 5 napon át állt be a bal oldalam a lapocka környékén. Ettől nem tudtam levegőt venni és folyamatosan fájt a baloldalam randomcsontja/izma, bokától, térden, combon, feneken át a karomig, sőt, még a bal fülem is fájt. Szörnyű volt. De az én fájdalmaim epicentruma a lapocka mögötti idegpálya volt. Aztán jógával kiroppantottam, és villámcsapásra elmúlt. Nem lehet ilyesmi,
2013. jún. 17. 22:08
 12/22 anonim ***** válasza:
,=?
2013. jún. 17. 22:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Wow.Hát lehet.Tényleg olyan mint vmi idegbecsípődés ami kisugárzik a környékre.Vagy mintha levegő lenne a mellkasomban.Néztem a légmellet, de köhögési inger nincs egyáltalán.
2013. jún. 17. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Hol van a fájdalom origója?
2013. jún. 17. 22:12
 15/22 A kérdező kommentje:
Bal oldalt.A szivem körül/fölött/valahol.
2013. jún. 17. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem a háti részen, hanem elöl. Itt lényegesen kevesebb idepálya fut. A mellizom/ rekeszizom azért tud furcsaságokat csinálni. Nekem pár éve azt mondta egy angiológus főorvos a Péterffyben, a szívet érintő fájdalom abroncs-szorítású, légszomjas. A többi izom, vagy ideg. Azért persze holnap mindenképpen nézesd meg, ha bármi furát tapasztalsz, ne legyél rest bemenni az ügyeletre, vagy hívni a mentőket. Bár szerintem semmi komoly nem lehet. Holnap doki után kérlek jelentkezz be, hogy mi volt.
2013. jún. 17. 22:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet váll is. A levegőt bizts lentebb érzed, szerintem valami rossz húzódás, mozduat lesz, ne pánikolj.
2013. jún. 17. 22:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Tényleg!!!Na,kicsit megnyugodtam,meg ha a fejemmel körzök,kicsit jobb,pl most is.De holnap elmegyek.Nagyon köszönöm!
2013. jún. 17. 22:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs abroncs, vagy légszomj, akkor lazulj el. Feküdj le a kemény padlóra, hanyatt, tárd ki mellmagasságban a kezd. Húzd fel a térdeidet (behajlítod ehhez a lábad és kilégzésre ereszd le a jobb oldaladra az összezárt lábaidat, miközben a fejedet balra fordítod, aztán, ugyanezt fordítva. Emeld fel a lábaidat és a bal oldara fektesd őket, fejed fordítsd jobbra.

Aztán ereszkedj négykézlábra és belégzésnél homorítsd a hátad, nézz felfelé (tehén póz), kilégzésre pedig domborítsd a hátad és a a fejed nyomd le, nézz át a lábaid között.

Ülj törökülésbe. jobb kezeddel fogd meg a bal térdedet és csavard hátra a felsőtested (popó marad), fejeddel nézz a jobb vállad felé, aztán fordítva.

Ezek alap nyújtók, ilyen esetben, sokat tudnak segíteni. És relaxálnak is

2013. jún. 17. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy becsípődött valami ideg vagy esetleg gerincsérv. Bár az elvileg kisugárzódna, nem csak simán fájna. De nem kell besz.rni, amatőröknek nem szabad hinni, csakis az orvosnak!
2013. jún. 18. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!