Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a mellkasom? Alig...

Miért fáj a mellkasom? Alig tudok levegőt venni?

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta olyan,mintha beszorult volna a levegő a mellkasomba,fáj a nyakam a vállam és a karom baloldalt, létezik hogy csak meghúzódott vagy ideg becsípődött,vagy lehet komolyabb a háttérben?

Nem emeltem nehezet.

2013. jún. 17. 21:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Na,voltam orvosnál kedden,azt mondta mellhártya gyulladás.Adott antibiotikumot.Gyanús volt hogy nem az, ezért csütörtökön elmentem egy másikhoz,na ő vérnyomást is mért meg elküldött laborba(de csak általános????) meg röntgenre.Hétfőn lesz eredmény.Tegnap viszont annyira fájt,eléggé megijedtem,elmentem az ügyeletre, 3 orvos 3 EKG-t csinált,vettek vért szívenzimekre,vérgázt néztek mikroembóliára,röntgent is csináltak,kikérdeztek, kivizsgáltak fullra, de mivel minden negatív,így tuti h semmi köze a szivemhez,ezért valószínű h vmi ideg, izom, vagy ízületi gyulladás v fájdalom.Mindenesetre elég durva hogy durva mellkasi fájdalomnál a körzeti orvos(2ből 2) nem csináét egy sz@ros ekg-t!!! Az első még a vérnyomásomat se mérte meg! Hát,megint tanultam,komoly panasszal csak ügyeletre fogok menni,és hát hazudni kell..vagy elhallgatni,mert itt biza nem mondtam meg h voltam már orvosnál.Tutira hallani vélték volna h mellhártya gyulladásom van,hazaküldenek antibiotikummal és semmi vizsgálat nem történik,engem meg a frász tör ki.

Hát ennyi,remélem tanulságos mindenkinek.

Köszi a válaszokat és az érdeklődést!

2013. jún. 23. 21:48
 22/22 anonim ***** válasza:

Pfff... nem mondok semmit, az a lényeg, hogy ne szív legyen. Én vagyok aj ógás, hasonló tünetekkel küzdő válaszoló. Ha ideg, akkor tényleg nézz a utube-on jógagyakorlatokat, én a yogayak-ot ajánlom, azok közül is a nyújtó, könnyű jógákat (diane órái, pl)

Jobbulást, köszi,h írtál!

2013. jún. 23. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!