Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elájulhattam volna? (részletek...

Elájulhattam volna? (részletek lent! )

Figyelt kérdés
Tegnap a strandon voltam a barátnőmmel.Az anyukája ott dolgozik a strandon,és felvittük hozzá a cuccainkat,így mindent ott kellett hagynunk,még a vizet is.10-kor mentünk ki a strandra ,és fél 2-ig nem ittunk semmit.nagyon meleg volt,kb.38 fok.ettünk ott gofrit meg ilyen édes dolgokat.de nem ittunk.aztán miközben a fagyit ettem (napon álltam kb.7-10 percig),nagyon furcsán éreztem magam.:szédültem,hányingerem volt,és ahogy valamerre néztem,homályosan láttam,és olyan volt előttem a kép mint a tv-n mikor elmegy az adás,tehát egy kicsit szemcsésen láttam mindent..aztán teljesen csak szemcsésen láttam..nem szóltam a barátnőmnek és az anyukájának,mert gondoltam hogy 2 percen belül elmúlik.hála istennek egyre tisztábban láttam mindent,aztán végül kitisztult a kép.:) szerintetek ez a folyadékhiány miatt következhetett be?:(
2013. aug. 3. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
igen.máskor jobban figyelj a folyadékfogyasztásra. izzadással a hőségben sok ásványi anyag is távozik, azokat sem árt pótolni, folyadékkal együtt.
2013. aug. 3. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és tudod is az okát. Szépen le is írtad.
2013. aug. 3. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Legközelebb jobban figyelj a folyadékbevitelre. Ilyen melegben ez tényleg sok idő ivás nélkül.
2013. aug. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!