Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet, hogy a menzesz miatt...

Lehet, hogy a menzesz miatt fájnak a melleim? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nagyon érzékenyek lettek, mind a kettő, kb olyan, mintha le akarnának szakadni, és érzékenyek is. Ha csak kicsit hozzájuk érek véletlenül, már ordítok. És hát, most fog megjönni... Ez pár napja tart.

És melltartót váltottam, most napokig egy olyanban voltam ami jobban tartotta és szorította a melleimet, de azt meg kb 2 napig hordtam folyamatosan, kb kétszer... És utána jöttek ezek a fájdalmak, amikor levettem a melltartót.

Mit gondoltok, a melltartó csere az oka, vagy ez normális menzesznél?

És ezt a kérdést nem akarom Facebookon visszalátni, higgyétek el, nem vicces kedvemben írtam.

Meg a másik, hogy perverz emberkék ne írogassanak személyesben nekem ezt a kérdést olvasva!

2013. júl. 6. 05:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel mindkettő fáj és a menstruációd is most lesz esedékes, sőt a szűk melltartó is ott volt, így nagy valószínűséggel semmi komoly bajod nincsen.

Ilyesmi előfordulhat a menstruáció miatt (akkor is, ha amúgy nem jellemző és évek óta nem volt rá példa). Ha a menstruáció után 2-3 nappal is fáj még, akkor viszont mindenképp menj orvoshoz.

De szerintem addigra el fog múlni. Ha a melltartó miatt van, annak is el kell múlnia addigra.

Próbáld ki, hogy kényelmesebb, melltartó nélkül, vagy olyan melltartót viselve, ami nem szoros, de kellően tart, megemel.

Fájdalomcsillapítót nem érdemes bevenni, de ha színbeli elváltozást látsz, vagy váladékozást vagy bármi hasonlót, akkor azonnal fordulj orvoshoz. De ismétlem, én úgy gondolom, hogy ez normális dolog és magától el fog múlni.

Gondolom a terhesség kizárható.

2013. júl. 6. 05:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is mindig kissé nagyobb lesz és fájdalmas ilyenkor, sőt már a menzesz előtt 1-2 nappal fáj, onnan tudom, hogy meg fog jönni.
2013. júl. 6. 07:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 6. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!