Mitől lehet, hogy mostanában ennyire gyenge vagyok és sokszor szédülök? (részletek alul! )
Tudom mostanában nagyon meleg van. Itthon vagyok, mert nyári szünetem van, és nem megyek a héten sehova. Kb. a hét elején kezdődött, hogy ha szép lassan is állok fel, (direkt figyelek, hogy ne hirtelen tegyem) akkor elszédülök. De úgy, hogy homályosan látok, szépen befeketedik minden és összeesek, ha nem ülök/fekszem le és iszok pár kortyot gyorsan, akkor 5-10 percig kezdeni se tudok magammal semmit. A fejem irtóra fáj és nagyon rossz megmozdulni is. De tudom, hogy meleg van de a ventilátor is megy mellettem. Nincs bent fullasztó meleg, biztos nem az a baj, a ventilátor csak jól esik, sosem zavar, inni is nagyon sokat iszom és eszek is rendesen. Nem tudom mi lehet a baj. Anyukám szerint lehet, hogy meg fog jönni (az első) és azért van ez. De nem tudom...szerintetek mitől lehet? És mit tudnék kezdeni vele? Köszönöm előre is.
14/L
Vérnyomásod és a vércukorszinted milyen? Amúgy lehet, hogy csak a meleg teszi ezt veled. De ha nem múlna, akkor mindenképp menj el háziorvoshoz.
Egyébként nem hinném, hogy a menstruáció jele lenne, legalábbis nem tartom valószínűnek, mert a kettő nem áll kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!