Normális az ilyen éjszakai kajaroham+fáradtság?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben szinte minden este felriadok arra, hogy ennem kell. Éhes és szomjas vagyok ilyenkor nagyon. + a szájhigiéném is olyan rossz. És ez mostanában minden este előjön. Amikor meg este ágyba kerülök szó szerint úgy érzem magam mint aki kómába esik, ahogy lefekszek már azonnal alszok is. Párommal egy filmet nem tudunk megnézni, mert az első 2 percbe bekómázok, ilyenkor nagyon fel sem tud kelteni. Aztán meg 1-2 óra múlva jön ez a kajaroham. EZ normális? 27/n vagyok, cukromat már nézték azzal nincs baj.2013. aug. 2. 14:47
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, utoljára mikor mértem ha jól emlékszek 110/60 körüli érték volt pulzusom ami kicsit magasabb szokott lenni.
2013. aug. 2. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!