Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez? Mi segitene az orvos...

Mi ez? Mi segitene az orvos vagy az eletmodvaltozas?

Figyelt kérdés
Itt a nyariszunet es teljesen ellustultam mellette sokat szorongok es panikbeteg vagyok. Nagyon gyakran nyugos, turelmetlen, ideges gyenge es faradt vagyok napkozben. Mindenki azt monddja, hogy azert, mert tulalszom magam (12-13 orakat alszok) meg azert, mert nem mozdulok ki itthonrol mivel elkeszulni is lusta vagyok. A taplalkozasom az is nagyon rendszertelen es rossz, azon vagyok, hogy ezen valtoztassak. Sokat idegeskedes nem biztos, hogy emiatt, de szerintem van valami koze hozza, hogy gyakran gorcsol es faj a gyomrom meg hasmenesem van. A kutyaval szoktam setalni, de reggel anya viszi le, mert en egyszeruen nem birok felkelni. A tobbi setara en megyek vele viszont egyre gyakrabban erzem seta kozben, hogy elgyengulok elkezdek izzadni akkor is, ha nincs meleg (ma pl. Itt mar nem volt meleg, mikor kimentem rovidgatyaba picit faztam. Is) foleg a labam lesz gyenge es nagyon jolesik, ha megallok egy kicsit, de ilyenkor mar sietek haza, mert attol felek, hogy 'osszecsuklik) ilyenkor bepanikolok es jonnek a panikroham tunetei is. Neha ilyen 'faradtsagrohamok jonnek ram este, tudom, hogy hulyen hangzik, de ha ulok a gep vagy a tv elott van, hogy eros faradtsagot erzek, szedulok meg ragad le a szemem, de ha lefekszek sose tudok egybol elaludni. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van meg valami leirom. Ezekkel menjek orvoshoz vagy eleg, ha valtoztatok az eletemen? Elore is koszonom! 14/L
2013. júl. 30. 20:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!