Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mivel serkenthetem az anyagcse...

Mivel serkenthetem az anyagcserémet?

Figyelt kérdés
mostanában vettem észre, hogy milyen lassú az anyagcserém. van amikor egy héten csak 2x, de van amikor egyszer sem! kell vécére mennem..mitől lehet ez? próbáltam már zöldteát, ricinusolajat, egyik sem használ. azt meg nem értem, hogy egész héten rendes ételeket eszem, nem gyorskajákat, akkor az hová tűnik? mind csak nem szívódhat fel? a múlt héten is 3 napig rántotthúst, rizst ettem, krumplit, meg ilyeneket, és semmi. mit tegyek?
2013. júl. 22. 17:38
 1/3 gömbicica ***** válasza:

szia.

nyár van!!!! ezzel nem mondtam ujat tudom!!! De a nyár a friss zöldség-gyümölcs időszaka.

Egyél natur husit sok-sok salátával, ásványvizet, gyümölcsöt kaja után. Vagy egyél natur yoghurtot naponta, amibe belemixelsz 1-1 gyümölcsöt. barack,szilva,szeder,málna..

A normális bélmüködéshez kellenek a rostos élelmiszerek. a rizs,krumpli csupa szénhidrát, a husi bundája is.

Ha egy héten egyszer sem mész WC-r az azért gáz :-(

ebből lesz egy jó aranyér :-(

Nem beszélve arról, hogy a kiválasztórendszer nem végzi a feladatát. A vizeleted is gondolom sötétebb.

sok folyadék, gyümi, zöldségek,- káposzta, paradicsom, céklalé, ......krumpli is lehet, csak nem sültkrumpliként.

Jó egészséget kivánok Neked.

yoghurtba tehetsz pár kanál zabpelyhet, csak kicsit várj vele, mig felszivja a nedvességet.

DE NE KÉSZ BOLTI GYÜMÖLCSYOGHURTOKAT VEGYÉL!!!!!

Vagy kaukázusi kefir sem ördögtől való.

2013. júl. 22. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, de sajnos ezeknek jó részét már próbáltam :( napi 4-5 liter vizet megiszom, és minden nap eszek zöldséget, és lehetőség szerint gyümölcsöket is! a joghurtot tavasszal próbáltam, egy hétig ettem minden nap, aztán abbahagytam, mert már herótom lett tőle, és semmit nem használt :(
2013. júl. 23. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!