Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy, kicsit...

Miért van az hogy, kicsit fura, de mintha blokkolnám kiradíroznám a környezetembe lévő személyeket eseményeket?

Figyelt kérdés

Lényegében későn ismerek fel személyeket vagy egyáltalán nem is látom őket ameddig nem szólítanak meg pl. eléggé célirányos vagyok, ha el kell menni valahova és valamit el kell intézni akkor nem szeretem, ha közé ékelődik bármi vagy bárki

gyakran érzem úgy hogy engem bámulnak, hőhullámaim vannak izzadok és fényérzékeny vagyok többnyire , bár ha erős fény van valamennyire érthető de ha tudatosítom magamba a helyzetet akkor észreveszem hogy hunyorítás nélkül is el lehet viselni de viszont nem bírom sokáig tartani az állapotot :)

megfigyeltem hogy ezt a feszült helyzetet hogy pl. buszon azt se tudom hova nézzek már hogy jó legyen , átragasztom másra is vagy pedig aki nem ilyen az észreveszi és kinevet vagyis inkább mosolyog , de ez dühítő, hagyjon békén -.-

viszont van hogy minden "rendben" pl. idős bácsi beszélget velem a buszon vagy csak úgy bárki a megállóba és ilyenkor nem tudom hogy mit csinálok máshogy igazából nem én irányítom :S

azt is gondolom hogy mások a hátam mögött szórakoznak rajtam pl. ha egy chat válaszra későn érkezik válasz biztos másnak is megmutatta és együtt röhögtek rajtam meg ilyesmi :S

elegem van gyakran úgy gondolom nem nekem való ez a világ régebben nem ilyen voltam , talán voltak jelei de már mindegy, csak arra tudok gondolni hogy minden hiába való felesleges kínlódás nem élvezem az életet aggódok mindenen .

2013. júl. 17. 23:14
 1/3 A kérdező kommentje:

az utcai nevetgélésre, vidámságra is eléggé negatívan reagálok főleg ha egyedül vagyok, feltétlen oda kell néznem hogy nem e engem néznek és rajtam nevetnek, tudom ez butaság mégis miért tennék , de mégis azt gondolom :)

és ha mondjuk egy pad előtt kell elmennem amin korombeliek ülnek legyenek akár fiúk akár lányok szinte érzem hogy amint kikerülnek az éles látómezőmből utánam fordulnak és összesúgnak mögöttem :S

2013. júl. 17. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán megesik hogy mintha az ájuláshoz közeli állapotba kerülnék, nem érzékelem a testem egy pillanatra mintha minden meg akarna szűnni de mielőtt megindulnék a föld felé már helyre is jövök.
2013. júl. 17. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Pszichológus megmondja!
2013. júl. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!