Mit tegyek? Néha úgy érzem, egyáltalán nem illek be a környezetembe.
14L vagyok, és az osztálytársaimmmal nem vagyok olyan jóban. Ők a Twilight meg a most éppen aktuális baromságokért élnek-halnak, de ez most nem olyan lényeges. Vannak nagyon "menő" csajok az osztályban, ők festik magukat, nem túlzottan, de lehet látni. Én meg hogyha reggel bemegyek az osztályba csak egy kicsit festem ki a szemem, de csak szemceruzával és nagyon keveset, szóval ha bemegyek, elfordulnak és röhögnek. Pedig más haver azt mondja, hogy elég szép vagyok. Néha én is úgy gondolom. De ők mondjuk kimennek szünetben, különböző kis csapatokat alkotva, én meg egséz szünetben ülök, mint egy zsák krumpli. Egyetlen barátnőm van az osztályból...
Mit tegyek? Más vagyok, mint ők...
Ne parázz, én is más vagyok mint ők. Engem a tuningolt autók vonzanak, meg a buszok/villamosok. Őket meg a PC-k meg a filmek. Ez van, nekem is teljesen más a baráti köröm. Tuningautósok/sofőrök/villamosvezetők.
15/f
Én is ezt érzem,már elé régóta..:(.Nekem 2 barátnőm volt az osztályban most 9.-ben,de abból inkább csak 1 nevezhető tényleg jó barátnőnek.Most mindketten buktak,augusztusban mennek pótvizsgára...és ha nem megy át netán egyikük se,akkor eléggé egyedül maradok:(.Ettől már most félek:(.Szóval én átérzem a problémád.
15/L
01:39
99 százalékban igazad van, 1 százalékban nincs, mert nem férfi vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!