Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Néha úgy érzem,...

Mit tegyek? Néha úgy érzem, egyáltalán nem illek be a környezetembe.

Figyelt kérdés

14L vagyok, és az osztálytársaimmmal nem vagyok olyan jóban. Ők a Twilight meg a most éppen aktuális baromságokért élnek-halnak, de ez most nem olyan lényeges. Vannak nagyon "menő" csajok az osztályban, ők festik magukat, nem túlzottan, de lehet látni. Én meg hogyha reggel bemegyek az osztályba csak egy kicsit festem ki a szemem, de csak szemceruzával és nagyon keveset, szóval ha bemegyek, elfordulnak és röhögnek. Pedig más haver azt mondja, hogy elég szép vagyok. Néha én is úgy gondolom. De ők mondjuk kimennek szünetben, különböző kis csapatokat alkotva, én meg egséz szünetben ülök, mint egy zsák krumpli. Egyetlen barátnőm van az osztályból...

Mit tegyek? Más vagyok, mint ők...

2010. júl. 25. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Igen valószínű kicsit másabb vagy mint ők! Miért Téged mi érdekel ami őket nem?
2010. júl. 25. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a nagy tömeg más, mint te, nem biztos, hogy benned van a hiba. Ha elvégezted a sulit könnyebb lesz. Addig pedig keresd hasonló emberek barátságát, a suliban meg dugj zenét a füledbe és tojj a fejükre. Had nevessenek!
2010. júl. 25. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne parázz, én is más vagyok mint ők. Engem a tuningolt autók vonzanak, meg a buszok/villamosok. Őket meg a PC-k meg a filmek. Ez van, nekem is teljesen más a baráti köröm. Tuningautósok/sofőrök/villamosvezetők.

15/f

2010. júl. 25. 17:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem tudom, csak egyszerűen ők csapatokat formálva mennek ki együtt szünetre, én meg ülök, mint egy zsék krumpli. Ők olyan "nagyok" a szememben, néha bőgnék, hogy a fenébe is, miért kell felnőni? miért nem nézhetek még rajzfilmeket és miért nem járhatok oviba? Ők meg attól boldogok, ha nagynak teszik magukat...
2010. júl. 25. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt érzem,már elé régóta..:(.Nekem 2 barátnőm volt az osztályban most 9.-ben,de abból inkább csak 1 nevezhető tényleg jó barátnőnek.Most mindketten buktak,augusztusban mennek pótvizsgára...és ha nem megy át netán egyikük se,akkor eléggé egyedül maradok:(.Ettől már most félek:(.Szóval én átérzem a problémád.

15/L

2010. júl. 25. 21:15
 6/8 anonim válasza:
Kit érdekelnek... attól, hogy ők felnőtteskedni akarnak, még nem lesznek felnőttek. Értelmes férfi sokszor ügyes sem vet az ilyenekre...
2010. júl. 27. 01:39
 7/8 A kérdező kommentje:

01:39

99 százalékban igazad van, 1 százalékban nincs, mert nem férfi vagyok :))

2010. júl. 27. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen barátnőm sincs az osztályba..inkább a fiúkkal vagyok jóba,régi sulimból meg 3.-ban elhoztak és ott voltak jó barátaim . azóta azok a barátok tovább álltak és közülük egyetlen maradt meg és most ő az egyedüli barátom egyben tényleg legjobb barátnőm :) szerintem barátkozz másokkal a suliból és talán megoldódik minden.Vagy legyél azzal az egy barátnőddel 2 fős csapatban :DD
2010. júl. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!