Ettol fajhat a fejem tenyleg?
Figyelt kérdés
Mikor sokaig ulok egyhelybe es lefele nezek (ez azt jelenti, hogy telefonozok vagy konyvet olvasok) akkor megfajdul a fejem, szedulok es a fejfajastol hanyingerem lesz. Van, hogy 1ora utan mar rosszul vagyok, van hogy birom 3-4oraig. Azt mondjak, hogy keves ver jut az agyamba es azert. Lehet tenyleg ettol?
Meg az lenne meg a kerdesem, hogy most megint rosszullettem igy es anya elkuldott a boltba enmeg mondom hatha segit majd a seta, de vegig szedultem egy kicsit es a fejfajas se mult el. Azota se jo, pedig meg a kutyat is le kene vinni. Ha az szamit akkor most pont megvan..
16L
2013. júl. 15. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!