Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A tejfog az tényleg nem fájhat?

A tejfog az tényleg nem fájhat?

Figyelt kérdés
Van még egy tejfogam,felsö5ösöm és lyukas, elmentem vele fogorvoshoz azt mondta hogy ez nem fájhat mivel tejfog és abba nincsennek idegek.Nem csinált vele semmit sem. De egyszerüen annyira fáj h alig birom elviselni. Gyógyszer sem nagyon csillapítja. 16L
2010. júl. 8. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit hülyeség amit a fogorvos mond, ugyanis ha neked fáj és tejfog akkor valószínűleg fájhat.:D

Amúgy igen, nekem is fájt a tejfogam, 13 éves lehettem, ki is húzták, de nőtt helyette másik, szerintem válts dokit.

2010. júl. 8. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fájhat, mert nekem már húztak tejfogat, mert annyira szuvas volt.
2010. júl. 8. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megnyugtatott hogy nem én vagyok a hülye:D
2010. júl. 8. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost. Károsodhat a kinőni készülő felnőtt fogad, ha nem tud tőle kijönni, stb. Röntgenezzék meg!
2010. júl. 8. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az ilyen "orvosok" hol és mennyiért veszik a diplomát.
2010. júl. 8. 14:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem fog károsodni, mert nincsen alatta fogam. csak egyszerüen fáj, huzástól meg nagyon félek
2010. júl. 8. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha góccá alakul, akkor nagyon meg fogod kínlódni. Gócos fognál már nem hat az érzéstelenítő...
2010. júl. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!