Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A gyomorideg utánozhat más...

A gyomorideg utánozhat más gymorbajt?

Figyelt kérdés
A hèten nagyon feszült vagyok,mivel hasi problèmàim vannak.Voltam orvosnál ott jól kivizsgáltak semmi komoly baja nincs a gyomromnak csak egy kis szèkrekes ès egy kis emèsztèsi zavar,ès egy kis polipot találtak a epeholyagomom.Az orvos azt mondta,hogy evel nem is kell foglalkoznom a polipal,hanem csak az emèsztèsi zavarra kaptam gyógyszert.De èn olyan tipus vagyok,hogy a kis dolgokból óriásit csinálok,ès egèsz hèten a kis polippal vagyok elfoglalva,hogy mivan ha daganatnak indult,vagy mivan ha vakbelem van,vagy ilyesmi komoly betegsèget kèbzelek be.Már a tegnap èjszaka arra èbrettem,hogy hevesen dobog a szívem illetve pont a hasam az epèmnèl fàjt,ès fáj mèg most is.A kèrdèsem az lenne,hogy a gyomorideg tud utánozni akár vakbeles tünetet is vagy akármilyen más gyomorbajt? ès csak én hiszem,hogy fáj.A tünetek:mintha izomgörcsöm lenne a hasam jobb oldalàn,akkor valamikor ōssze vissza szúr a hasam.

2013. júl. 13. 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!