Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » El fog mulni a rosszulletem?

El fog mulni a rosszulletem?

Figyelt kérdés

Elmentem setalni (utoljara valamikor 3 utan ettem, de akkor is csak kekszet) nem vittem enni. Aztan semmi nem volt setaltunk a haverokkal, beszelgettunk.. Hazafele rosszul lettem es alig birtam hazajonn. El voltam faradva, de ez ertheto. Meg szedultem es fajt a fejem. Gondolom azert, mert nem ettem es leesett a vercukrom. Viszont nem reg ertem haza, ettem is, de meg mindig szedulok. El fog mulni??

15L

2013. júl. 13. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet alacsony a vernyomasod,megmerted?Az is lehet nem ittal eleget,igyal ,esetleg ha van otthon egy komplex Vitamin,pezsgöt. v. csak tabl. azt is vegyel be,ja verszegenyseg is lehet az oka,nezesd meg a haziorvosnal.
2013. júl. 13. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Kell egy kis idő, amíg erőre kap a szervezeted, fél-egy órácska körülbelül, ha csak a vércukor volt a ludas.Na persze attól is függ, mit és mennyit ettél.Ha normálisan jóllaktál, tápláló étellel, akkor hamar helyrejössz.De ha megint csak bekaptál pár kekszet, akkor ne várj nagy csodát.

Persze az is lehet, hogy betegség bújkál benned.Ha holnap is rossz lesz a közérzeted, akkor inkább kezdődő betegségre tippelhetünk.

Jó tanács, bárhová mész, egy kis rágcsálni való, inni való mindig legyen a táskádban.a legjobb, ha diákcsemegét (vegyes magok, mazsi, mogyoró, dió van benne)tartasz magadnál,az nem törik össze, nem romlik meg a táskában és ha leesik a cukrod, elcsipegetsz belőle pár szemet és erőre kapsz, mert nem hirtelen, hanem lassan , tartósan emeli az energia szinted.És persze a víz vagy üdítő is segítség lehet ilyenkor.

2013. júl. 13. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Mar jobb egy kicsit. Tuti a vercukrom volt, mert nem ettem.

koszonom a valaszokat!

2013. júl. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!