Két napja vettem be egy antidepresszánst. Furán éreztem magam, és nem tudtam maszturbálni. Most is nehezen megy. El fog ez múlni?
En a te helyedben MOST azonnal abbahagynam a szedeset, es meg akkor a maszti is menne :P.
Komolyan ha jot akarsz abbahagyod, en lattam hogy ezek a bogyok mikre kepesek, es garantalhatom hogy semmi jora!
A nővéremnek nagyon sokat segített az antidepresszáns, úgyhogy én a helyedben addig szedném amíg előírja a doki.
De ha nem megy, akkor az talán attól van hogy a szervezet megkapta a napi adagot azokból az anyagokból amiket a maszturbálás felszabadít és ezért nem akar akciózni... Gondolom majd csökken a hatás.
Attól függ, fiú vagy lány vagy... :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz: felejtsd el a tablettákat! Hiába van rájuk írva, hogy nem okoz függőséget, nem ez a megoldás (mert ha gyógyszert szedsz a depresszióra, legalább ki akarsz lábalni belőle)!
Sport! Hidd el, napi fél óra intenzív mozgás úgy fújja el a depressziót, mint a tornádó. Én sem hittem el, de tényleg. Nem lettem tőle népszerűbb, gazdagabb vagy jóképűbb, de már eszem ágában sincs kínlódni ezek miatt.
Én is szedtem antidepresszánst, hasonló tünetet okozott.
Erős libidócsökkenést és egyéb szexuális zavarokat idéz elő. Meg egy csomó egyéb mellékhatást. Ezért csak akkor szedd, ha muszáj, és csak addig, amíg feltétlenül szükséges.
Ostobaság, hogy a bogyótól felszabadulnak olyan dolgok, amikhez amúgy az önkielégítéstől jutna a szervezet. Nem. Az ilyen szerek nem szabadítanak föl semmit, hanem blokkolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!