Az normális, hogy miután megnéztem egy animét (sorozatot) rossz kedvem lett?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy anime sorozat és amikor azt néztem boldog voltam,beleéltem magam stb. de amikor nem néztem akkor olyan volt mintha "visszakerülnék a saját szürke, unalmas világomba" és rossz kedvem volt ilyenkor. Ez normális? :'D Vagy csak túlságosan beleéltem magam? :DD2013. júl. 12. 22:52
11/16 anonim válasza:
én is így voltam de én az inu boku SS végignézése után és nem tudtam miért. megnyugodtam h más is így van ezzel amugy egyik kedvencem a yamato nadeshiko shichi henge
13/16 anonim válasza:
De én akár mikor befejezek valamit és tetszett mindig így vagyok , tök rossz :) De nem csak animével vagyok így hanem játékokkal is :S :D
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül :DD
2013. júl. 14. 16:06
15/16 HaruKyra válasza:
Ebből látszik, hogy animefan vagy XD A Yamato Nadeshiko Shichi Henge nekem is az egyik kedvencem volt és én is szomorú voltam a végén XD Am, látad már a dorama változatát? Ha nem akkor ajánlom mert nagyon jó és annak legalább van valamilyen befejezése... XD
16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, szeretem az animét :D és a yamato nadeshiko pont eltalálta az én ízlésemet :DD nem, még nem láttam köszönöm szépen :))
2013. júl. 14. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!