Colara kavet ittam. Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Kb. Fel oraja ittam egy kis colat. De 1dl korul lehetett. Teljesen elfeljtettem es most ittam kavet. Picit ontok mindig es ahhoz meg ontok tejet. Igy egy fel kavescseszenyi szokott lenni. Lesz valami bajom?
15L
2013. júl. 7. 15:14
1/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, max este nehezebben alszol el. De 1dl kóla és egy pici kávé még nem ölt meg senkit, nyugodj meg :)
3/9 anonim válasza:
Ennyi nem árthat meg, ha hozzá vagy szokva és nem magas a vérnyomásod.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom! Tudom,tudom..ritkan van itthon cola csak tegnap szalonnasutes volt, sok vendeggel es meg maradt belole. Amugy ritkan iszok. A kavet is kb. Kethetente 1x megkivanom, de ennyi
2013. júl. 7. 15:24
5/9 anonim válasza:
Semmi gáz nem lesz,hidd el.:) Mondjuk nem ajánlatos se a kávé,se a kóla,mert mindkettő magasvérnyomást okoz.Mondjuk én iszom a kólát dögivel,de én más tészta vagyok..az én szervezetem alapból nem egészséges gyerekkorom óta..meg nekem alacsony a vérnyomásom.
17/L-na amúgy anyádék most nem szekálnak?
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem se magas a vernyomasom. Neha meg le is esik.
Nem, most kint vannak en meg bent:D
2013. júl. 7. 15:30
7/9 anonim válasza:
"Colara kavet ittam. Lesz valami bajom?"
Persze, eddig mindenki meghalt, aki kávét ivott rá... (ennyire nem lehetsz sötét)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem pont arra gondoltam, hogy meghalok...hanem mondjuk, hogy nem-e lesz koffein mergezesem?!
2013. júl. 7. 17:51
9/9 anonim válasza:
tuti nem lesz k"offein mergezesed" az csak 500mg fölött van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!