Nem tudok normálisan aludni mostanában, teljesen kimerült vagyok, mit tegyek?
7-8 éves koromig nem aludtam egyedül, utána sikerült leszoktatni erről, nagy nehezen, igaz 1 órámba telt mire elaludtam de sikerült. Nos nem rég csőtörésünk volt, és mivel albérletbe kellett mennünk, én az apámmal aludtam 2 hónapig.És most már megint visszaszoktam rá, de tegnap este is úgy volt: 9:13 fele elmentem aludni és 01:12-kor sikerült elaludnom... és már hetek óta így megy, altatót nem engedik, hogy szedjek, mert rászokik a szervezetem, de most már az se érdekel, ha leütnek és úgy alszok, mert már ELEGEM VAN!!! 1 év kellett, hogy megszokjam, de ez most durvább, és azért 1.-ben nem nyomta olyan nagy teher a vállamat, de 8.-ba mi lesz? Ha nem tudok aludni, akkor bealszok még a végén az egyik órán... Orvoshoz nem engedik, hogy forduljak, mert nem értik meg, hogy nem tudok aludni.
Azért utánajártam, és (ha jól megnéztem) Inszomniám van, ami valami alvás zavar. Tehát tippeket kérnék, elalváshoz.
Amiket próbáltam:
-Az ágyamat csak akkor használni mikor aludni akarok
-meleg tej
-számolás
Na ennek örülök. Ami ilyen természetes, attól nem leszel függő, nincsenek benne káros dolgok, ne félj tőle.
Reméljük ez csak egy kamaszkori hormonőrület! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!