Hogyan akadályozzam meg, hogy napokig agyaljak olyan dolgon, ami bosszant?
Figyelt kérdés
Sajnos hajlamos vagyok erre, akár éjszakákat is álmatlanul töltök emiatt, hogy folyamatosan kattog az agyam egy másik ember hülyeségén. Tudom, hogy semmit sem oldok meg vele, feleslegesen pazarlom az energiámat, mégis újra és újra azon kapom magam, hogy már megint bosszankodom a dolgon. Hogy győzzem ezt le? Hogy kerekedjek felül a problémán?2013. júl. 5. 10:59
1/3 anonim válasza:
Ismerős, nehéz ügy. Találj valami ami leköt, és mielőtt hozzá fogsz, mond ki akár hangosan is, hogy jólvan leszarom. Nekem ez mostanság bejön, vagy elmegyek futni este ha felhúztak. Az még jó lehet, hogy beszélsz valakivel a dologról, de nagyon nehéz olyan embert találni aki megérti ezt.
2/3 anonim válasza:
Ne azon agyalj, hogy a másik mit csinált, hanem azt tisztázd, hogy ez téged miért bosszant?
3/3 anonim válasza:
Nekem ezen az segített, hogy "megöregedtem". Fiatalabb koromban én is pörögtem minden apróságon ( pl. mit is kellett volna válaszolnom annak a bunkónak stb.) Aztán kilépve a tényleges életbe, már ezek eltörpülnek és kb. 2 percig agyalok rajta. AZ is biztos segít már, hogy tényleg megtanultam úgy bánni az emberekkel, ahogyan ők bánnak velem. Pl. tapló az eladó a boltban, akkor én is az vagyok ; beszól valaki bunkót, én is visszaszólok bunkót vagy bunkóbbat. Pedig alapjáraton kedves és illedelmes vagyok mindenkivel, de ha kell, rögtön váltok. Most már.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!