Maszturbálás közben néha felcsusznak a heréim a testembe és a zacskóm üres. Ez mitől van? Hogy akadályozzam meg hogy megint előforduljon?
mikor megtörténik eléggé elfog a pánik és a hányinger(a pániktól valószínüleg), de semmi fájdalmat nem érzek csak az a kllemetlen érzést hogy visszacsúztak a golyóim. mikor végzek úgy egypercen belül visszetérnek a komák a helyükre.
Ezt természetesnek kéne vennem?
Cáfolom az előttem irókat,nem tájékozódtak ez ügyben
Ez természetes és normális folyamat.Jó lenne ha megnéznék a sajátjaikat ilyenkor,ha férfiak,és képesek még ebbe az
állapotba eljutni .Elélvezés előtt a zacsi már húzódik
is össze,és emeli a heréket a has alá.Itt már a herék igyekeznek olyan helyzetbe kerülni,hogy még jobban össze
tudjanak préselődni,ezáltal a bennük lévő agyagot is kinyomni.Ezt követőleg már lassan térnek is vissza helyükre.Aki kicsit mélyebbre ássa magát bele a bioszba,
ilyenekről is olvashat .A hányinger is a a pániktól van .
Ez a folyamat nem jár fájdalommal,ezt írja a kérdező is .
Ezzel a problémával nem kell orvoshoz menni .
13.32 - te egy hülye barom vagy, minek szólsz hozzá olyanhoz, amihez nem értesz?!
Kérdező, menj el urológushoz. Amiről a 13.32-es óvodás ír, az az ejakuláció előtti izgalmi állapot. Ilyenkor valóban felhúzódnak a herék egy kicsit, de a zacskóban maradnak. A kérdésed szerint nem maradnak a zacskódban, ami baj! "ingahere" a betegség neve.
"Szakember vagyok"-nak üzenem, hogy lehet hogy lakatosnak vagy hegesztőnek jó szakember vagy, de biztosan nem vagy egészségügyi végzettségű.
Ellenben az általad lehülyézett válaszadónak igaza van, attól hogy a here fel tud csúszni a hasüregbe, még nem lesz terméktelen senki, ellenben attól, ha naponta több órát tölt a here a hasüregben, mert akkor valós veszélye van annak hogy károsodik a spermiumtermelés.
Egy "szakember" (informatikus)
Egészségügyi szakember vagyok, és butaság amit írtál.
Képzeld mit éreznél, ha belekotyognék a "tudásommal" az informatika világába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!