Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka ennek az...

Mi lehet az oka ennek az érzésnek?

Figyelt kérdés
Úgy pár hete olyan elégedettséget éreztem az életemben. Viszont sz eúlt két hétben olyan elkeseredettség, levertség tölt el. Már nem járok el szórakozni, pedig akarok, de mintha a világ összeesküdött volna ellenem, senki nem ér rám. A barátaim.. Pasikkal sem jön össhe semmi, miattam mert elégedetlenkedem, csak nem akarok hülyeségbe belemenni, de ez csak a kisebbik baj. Mintha mindenki elhagyott volna, kedvtelen, levert vagyok, sírógörcseim vannak, legszívesebben csak aludnék, hogy ne haragudjak a környezetemre, és magamat se emésszem. Megbolondulok?
2013. jún. 26. 19:08
 1/3 anonim válasza:
Valószínüleg igen.
2013. jún. 26. 20:29
 2/3 estibálint ***** válasza:
Depressziós vagy, nem őrült. Menj Pszchiológushoz, ő erre van
2013. jún. 28. 20:25
 3/3 Doroff válasza:
Több oka is lehet, de nem tudni, mennyi idős vagy. 18, 22, 30? Netán ezeknél kevesebb vagy több?
2013. jún. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!