Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2 hónapja folyik az orrom és...

2 hónapja folyik az orrom és köhögök. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Volt 2x is allergiavizsgálatom, minden negatív lett.

Az orrom egész nap folyik, az orrom alatt szörnyű állapotban van a bőr..

Illetve produktív köhögőrohamaim is vannak, mintha ki akarna szakadni a tüdőm...

2013. jún. 20. 12:39
 1/2 A kérdező kommentje:

Semmilyen orrspray nem használt..

Van, hgy egész napra bedugul az egyik orrlyukam, ki sem lehet fújni. Aztán egyszercsak megindul, majd bedugul...

2013. jún. 20. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem voltál előtte nagyon beteg? Nem voltál megfázva? Nekem is volt ilyen, egyszer tavasszal nagyon begyulladt a mandulám, majd elmúlt, aztán a szövődménye az lett, hogy 3 hónapon át fulladtam! Torkomnak/mandulámnak/tüdőmnek akkor már semmi baja nem volt, csak konkrétan valamitől állandóan fulladoztam. Háziorvoshoz visszamentem, allergia teszt negatív, és kodein tartalmú Coderit tablettát írt fel nekem, ami csökkenti a légzőközpont ingerlékenységét. Félve szedtem, mindig egy felet/negyedet kaptam be, de a fulladást bizonyos időre megszüntette. Aztán egyszercsak pár hét után elmúlt az egész magától.
2013. jún. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!