17 éves lány vagyok! Már egy hete fáj a fejem a torkom a mellkasom főleg, ha levegőt veszek ugatva köhögök a fülem bevan dugulva és két deka erőm sincs! Lázam nincs nem folyik az orrom! Orvos nélkül, hogy tudnék meggyógyulni?
Én 16/L vagyok, ugyan ez volt a problémám tavaly. Én nem mentem el orvoshoz! Nem kell nekem a sok gyógyszer...főleg nem antibiotikum! Én meggyógyultam magamtól. Egyél nagyon sok gyümölcsöt, és igyál sok teát, ami "kimossa" a szervezetedből a sok bacit. Nekem még az orrom is be volt dugulva, elmentem úszni,és szaunázni...segített. Esetleg ha van infralámpád, használd azt is.
De ha ezeket csinálod,és 3 nap múlva nincs semmi javulás, menj el az orvoshoz!
ti tiszta hülyék vagytok! már bocs. Nem kell a gyógyszer, nem kell a doki. Aztán egyszer a mikor azt hiszed meggyógyultál kiderül hogy mégsem, hanem kialakul vmi szövődmény. Én már jártam így. Jaj, minek nekem doki, inkább megyek dolgozni. El is múlt mindenbajom egy hét alatt, de pár hét múlva sokkal betegebb lettem. Előjött vmi szövődmény és otthon feküdtem egy hónapig.
Megértem ha vki nem akar egy csomó gyógyszert beszedni, mindenféle "kis" dolog miatt, de bizonyos tünetek után már mérlegelni kéne. Ezek a tünetek nem holmiféle megfázásra utalnak, ami elmúlik a vitamintól meg a gyümölcstől. Sztem el kéne menned dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!