Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől köhögök és folyik az...

Mitől köhögök és folyik az orrom? (Úgy érzem néha mintha valami gumó lenne a torkomban, mert a nyál irritálja és krákogok is) (Kb 1 éve így vagyok. Naponta elég gyakran forul elő) Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Már voltam allergiavizsgálaton azt állapították meg, hogy a kutya hámra vagyok allergiás. Van 2 kutya a háznál és nagyon is szeretem őket. )

2012. nov. 24. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami allergia okozza, mert én is így vagyok. Nekem szerencsére nem naponta fordul elő. Valamilyen gyógyszert nem szedsz? Vérnyomásra, vagy másra? Étrendkiegészítőt? Mogyorótól, haltól, tejtől is lehet. Lehet vegyszerektől is amit használtok a háztartásban. A kutyákkal, ha nem alszol együtt, akkor nem valószínű attól.
2012. nov. 24. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert és nem alszom kutyával.:)
2012. dec. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!