Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti, hogy bírjátok a meleget?

Ti, hogy bírjátok a meleget?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rosszul. 30 fok körül már ömlik rólam a víz, a fejem piros lesz, a hajamm vizes, nagyon ciki. Rettegek a nyártól, főleg, hogy nálunk a lakásban is nagyon meleg van, irigylek azokat, akik fázósak.
2013. jún. 18. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehezen... rólam is folyton ömlik a víz már 2 perc után is, meg nagyon izzadós is vagyok. Ja és a vérnyomásommal is probléma van, úgyhogy ha tehetem akkor 10-17 között nem is merészkedek ki, bár ezt nehéz összehozni.
2013. jún. 18. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Az évek múlásával és a kilók gyarapodásával párhuzamosan egyre nehezebben, sajnos.
2013. jún. 18. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehezen.

Néha levertség jön rám, amikor semmimet nem tudom megtartani, a fejemet se, így kb. csak feküdni tudok.

Most nem kapok levegőt a szobában. Ha kinyitom az ajtót, akkor nuku magánszféra, ha az ablakot, akkor nemsokára 34 fok lesz az eddigi benti kb 29-ből.

Most diákmelózok, az jó, mert mozogni kell, lekopogom, nem jött rám levertség (aminek valószínűleg az alacsony vérnyomás az oka).

De őrülten izzadok egész nap.

Hétvégén úszás után napoztam mondjuk fél órát. Nem túlzok, olyan nemjól éreztem magam utána, mintha a szauna legmagasabb padján felejtettem volna magam fél órára. Levertség, lassú járás, a fejem lekonyult. :D

Még tudok aludni, de nemsokára nem fogok tudni. Zajos helyen lakunk.

2013. jún. 19. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Már a lakásban is 30 fok van, allig aludtam valamit, nyitott ablaknál is csak 29 fokra ment le éjszaka, ráadásul a kinti zajokra is felébredek óránként.
2013. jún. 20. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!