Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjátok ezt a meleget?...

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mivel könnyítitek meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
Köszi!:)
2012. jún. 20. 14:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%
Hazajövök,és hideg vízben megfürdök,utána pedig megeszek egy jégkrémet:D És te?:)
2012. jún. 20. 15:01
 2/32 anonim ***** válasza:
39%

Alszom. Sírok. Iszom. Sírok. Számolgatom, hogy mennyi pénzből jönne ki, ha kimennék Svédországba, és csak szeptember végén jönnék vissza. Sírok.

Basszus, ott 20 fok van!!! :((((((

2012. jún. 20. 15:03
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőből kiveszek egy görögdinnyét.
2012. jún. 20. 15:04
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Kint fúj a szél, itt bent nincs olyan meleg. Nem vészes.
2012. jún. 20. 15:06
 5/32 anonim ***** válasza:

Munkahelyemen klíma van, a fiúk elég rendesen hűtenek is, úgyhogy meló végén, ahogy kilépek az épületből majd elájulok....

Tegnap hazamentem, lezuhanyoztam langyos vízzel, és úgy ahogy voltam vizesen, vizes hajjal, felvettem egy bikinit és egy hideg sörrel kitettem magam az erkélyre. Már nem égetett a nap, de nagyon meleg volt, tízpercenként mentem zuhanyozni :D De lett színem :)

24N

2012. jún. 20. 15:06
 6/32 anonim ***** válasza:
Így klímával elviselhető a szobában, de iszonyat álmos vagyok egész nap. Amúgy hideg vizet iszom, kb. olyan mintha semennyi nem lenne elég, mert állandóan szomjas vagyok. Itthon még csak-csak, meg reggel kint megvagyok, na de most délután? Mindjárt indulnom kell, hát nincs sok kedvem. :(
2012. jún. 20. 15:08
 7/32 anonim ***** válasza:

Leginkább a ventillátor segít, egész nap előtte vagyok. (kivéve persze ha olyan dolog van amit nem tudok előtte csinálni) Sokszor zuhanyzom is, langyos vízzel, és mivel sokat vagyok egyedül minél kevesebb ruha van rajtam, általában csak bugyi+póló, de van, hogy csak bugyi. Így elég elviselhető.

A munkahelyem persze egész más, nincs ventillátor, se kondi, és nyilván rendes öltözékben kell lenni. Az a mázlim hogy csak délelőttönként dolgozok. 22/L

2012. jún. 20. 15:08
 8/32 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom a meleggel, örülök, hogy nyár van. :)

(Pedig dolgozom, tehát nincs nyári szünetem, de akkor is.)

2012. jún. 20. 15:10
 9/32 anonim ***** válasza:

Hát napi 1-nél több zuhi kizárt nálunk, spórolunk. Persze így estére jó büdik vagyunk. :)

Mi jégkrémet veszünk, nagy kiszerelésű legolcsóbbat, meg szülőktől kapott fagyasztott gyümölcsöt jegesen, jól lehűt. Meg persze sok víz.

2012. jún. 20. 15:11
 10/32 anonim ***** válasza:

ha nem kell sehova mennem napközben akkor nincs komolyabb gond. sok vizet/limonádét iszok,napi 2 zuhany és fagyasztott joghurt/jégkrém.

ha mennem kell valahová akkor viszek magammal hideg vizet és próbálom túlélni...:/

2012. jún. 20. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!