Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjátok ezt a meleget?...

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mivel könnyítitek meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
Köszi!:)
2012. jún. 20. 14:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Fagyizok, hideg gyümölcsleveseket eszem, az egy időre lehűt, hideg vízzel időnként átmosom a kezem-lábam-arcom.

Besötétítek és csukva az ablak, rengeteg vizet iszom.

Nálunk már 30 fok van a szobában, szinte elviselhetetlen, utcán, a fák között valamivel jobb.

2012. jún. 20. 15:11
 12/32 anonim ***** válasza:
49%

Nem olyan könnyen.A házunk klimatizált , az autó szintén , a munkahelyem szintén.

Mégis ki kell menni a melegbe rendbe tartani az udvart és a gyümölcsfákat.

A házban elviselhetőbb mint kint.

23 fokra van hűtve a ház.

2012. jún. 20. 15:13
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Ha otthon vagy, akkor napfelkelte után azonnal be kell csukni az ablakokat és besötétíteni, így egész hívös marad a lakásban. Napközben egyébként nekem annyira nem probléma a meleg a lakásban, én csak aludni nem tudok - erre viszont tökéletes, hogy erkélyünk van, mert már hétfő óta kint alszom nagy takaróval :) Nincs is annál pihentetőbb, mint jól begubózva alukálni.
2012. jún. 20. 15:13
 14/32 anonim ***** válasza:

Panelban hiába csukjuk be az ablakot hajnalban és sötétítünk be, sajnos oldalház és körbe süti a nap reggeltől estig, ez kibírhatatlan, főleg annak aki nem bírja a meleget, van aki meg ezt szereti. Este 10-kor még 31 fok volt kint, bejött a 30 fokos lakásba még 1 fok, amikor kinyitottam az ablakot.

Ventillátortól náthás leszek és kiszárad a szemem, nekem csak a többszöri lemosdás marad. :-(

2012. jún. 20. 15:17
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
Bekapcsolom a légkondit.
2012. jún. 20. 15:18
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 32 fok van bent.Ventilátor megy egész nap,tengődök,kint próbálom gyorsan bejárni a boltokat..Sok jégrémet eszünk.
2012. jún. 20. 15:19
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Alapból utálom a nyarat, nehezen viselem, és most hogy várandós vagyok, képzelhetitek milyen.. főleg kimenni az utcára, intézni a dolgokat. Szó szerint csorog a víz a lábamról. Itthon sok vizet iszom és naponta többször lezuhanyzom. Sajnos a szobánk iszonyat rossz helyen van, hiába a csukott és sötétített ablak, meglehet főni.

Éjszaka meg csak forgolódom. Szuperjó! :)

2012. jún. 20. 15:19
 18/32 anonim ***** válasza:
Engem különösebben nem érint a meleg, mert most itthon vagyok, de annyira akkor sem szoktam kínlódni, ha menni kell valahova. Télen viszont folyamatosan eszméletlenül fáztam, akárhogy is öltöztem fel. Borzasztó volt, akkor mindig arra gondoltam, hogy mennyivel jobb a meleg, szóval most nem panaszkodom. Az előbb még egy meleg kávét is ittam. :)
2012. jún. 20. 15:21
 19/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,jöhet még! :)

Kertes házban lakunk de nagyon rossz helyen van a szobám,szinte egyáltalán nem lehet hűvöset csinálni bent. De az éjszakák a legrosszabbak csak forgolódunk a párommal,alig

alszunk. Napközben, zuhany,hideg víz,és fagyi!

2012. jún. 20. 15:26
 20/32 anonim ***** válasza:

ma 15:17

én is panelban lakom, kelet-nyugat fekvésű, ráadásul a legfelső szinten, tehát fölöttünk a tető van. Így tapasztalatból írom, hogy az ablakbecsukás és besötétítés komolyan hűvösebben tartja a szobákat.

2012. jún. 20. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!