Hogy bírjátok ezt a meleget? Mivel könnyítitek meg a helyzetet?
Fagyizok, hideg gyümölcsleveseket eszem, az egy időre lehűt, hideg vízzel időnként átmosom a kezem-lábam-arcom.
Besötétítek és csukva az ablak, rengeteg vizet iszom.
Nálunk már 30 fok van a szobában, szinte elviselhetetlen, utcán, a fák között valamivel jobb.
Nem olyan könnyen.A házunk klimatizált , az autó szintén , a munkahelyem szintén.
Mégis ki kell menni a melegbe rendbe tartani az udvart és a gyümölcsfákat.
A házban elviselhetőbb mint kint.
23 fokra van hűtve a ház.
Panelban hiába csukjuk be az ablakot hajnalban és sötétítünk be, sajnos oldalház és körbe süti a nap reggeltől estig, ez kibírhatatlan, főleg annak aki nem bírja a meleget, van aki meg ezt szereti. Este 10-kor még 31 fok volt kint, bejött a 30 fokos lakásba még 1 fok, amikor kinyitottam az ablakot.
Ventillátortól náthás leszek és kiszárad a szemem, nekem csak a többszöri lemosdás marad. :-(
Alapból utálom a nyarat, nehezen viselem, és most hogy várandós vagyok, képzelhetitek milyen.. főleg kimenni az utcára, intézni a dolgokat. Szó szerint csorog a víz a lábamról. Itthon sok vizet iszom és naponta többször lezuhanyzom. Sajnos a szobánk iszonyat rossz helyen van, hiába a csukott és sötétített ablak, meglehet főni.
Éjszaka meg csak forgolódom. Szuperjó! :)
Köszönöm a válaszokat,jöhet még! :)
Kertes házban lakunk de nagyon rossz helyen van a szobám,szinte egyáltalán nem lehet hűvöset csinálni bent. De az éjszakák a legrosszabbak csak forgolódunk a párommal,alig
alszunk. Napközben, zuhany,hideg víz,és fagyi!
ma 15:17
én is panelban lakom, kelet-nyugat fekvésű, ráadásul a legfelső szinten, tehát fölöttünk a tető van. Így tapasztalatból írom, hogy az ablakbecsukás és besötétítés komolyan hűvösebben tartja a szobákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!