Hogy bírjátok ezt a meleget? Mivel könnyítitek meg a helyzetet?
Figyelt kérdés
Köszi!:)2012. jún. 20. 14:59
21/32 anonim válasza:
2 klíma van a két szintes házban, napok óta ki sem voltak kapcsolva. 23 fok van így. A szüleim munkahelyén is klíma van és az autóinkban is van. Így csak azt a 2-2 percet kell a melegben tölteni míg az autótól a bejáratokig sétálnak. Én nem is mozdulok ki csak kocsival. Most érettségiztem de szerencsére a suli is klímás. Azóta ha pl. boltba kell mennem inkább sötétedés után megyek Tescoba, az úgyis nyitva van.
22/32 anonim válasza:
Kertes házban élsz és te a 30 fokos szobádban alszol?! Normális vagy? Miért nem mész ki a kertbe aludni? Hintaágy, vagy akár csak jópár réteg hálózsákkal?
23/32 anonim válasza:
Sok hideg sőr a szobába.. Bob Marley lemez... pihengetés.. meg 3 óránként zuhi..
24/32 anonim válasza:
Sötétítek még idesüt a nap, meg addig zárva van az ablak. De d.u. kinyitom, mert a gép is eléggé fűt. Ventilátor megy, de hát akkor is 32°C van, de nem foglalkozom vele, a nyár már csak ilyen. Az én kedvemet ez nem fogja elrontani, pedig a telet sokkal jobban szeretem.
25/32 anonim válasza:
Hát nézd a rabszolgalányok nagy pálmalevelekkel legyeznek, az inas néha hoz egy jeges koktélt, ha meg ez sem elég, akkor úszom egyet a medencében. Nem is értem mit kell ennyit sírni egy kis meleg miatt. :))))
26/32 anonim válasza:
Mindig tartok jeget otthon jo sokat.Nah meg fagyit,hideg sor...
27/32 anonim válasza:
Lefoglalom magam, így nem foglalkozom azzal, hogy meleg van, emiatt pedig nem is zavar. :) Egyébként úgy hűtöm magam, hogy egy hajspray-s flakont megtöltök vízzel, és magamra fújdogálom :)
29/32 anonim válasza:
Lengén öltözök (többnyire csak alsóneműben vagyok, néha még egy pólót is felveszek), és egész nap van nálam készenlétben egy törölköző. Kb. csak a lábam izzad, azt meg ha kell, törölgetem. :D Én ennyivel ezt a mostani meleget szerintem egész jól viselem.
30/32 Tasak92 válasza:
Nekem a melegben meleget,hidegben hideget ivós módszer bejött! :D persze a fagyi,dinnye,sör,limónádé az nagyon kellemes,de nem enyhíti a melegemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!