Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy elmúljon ez...

Mit tegyek, hogy elmúljon ez a szörnyű érzés?

Figyelt kérdés

Ha látok valami olyat, ami rossz (igazi háborús felvételek, állatkínzásos felvételek vagy ilyesmik) akkor az olyan szinten kiborít, hogy napokig, hetekig teljes letargiában vagyok, mert képtelen vagyok elhinni, hogy vannak olyan emberek akik nem törődve más élőlények érzéseivel (itt főleg fájdalomra gondolok) bántalmazzák őket. vagy a múltkor láttam képeket arról, hogy a legtöbb kozmetika cég milyen állatkísérletet véges bizonyos szemkörnyéki kozmetikumok tesztelése során. Tegnap pedig itt a gyakorin láttam egy linket (amit néztem az állatvédelem kategóriában) ahol állatkínzások voltak, haszonállatok kíméletlen levágása, menhelyek ahogy megszabadulnak a feleslegessé vált állatoktól stb és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Én nagyon imádom a cicákat és több macskaölés is volt benne, gázkamrába rakott állatok (így szabadulnak meg a menhelyek az állatoktól) egyszerűen képtelen vagyok létezni, egész nap ez jár a fejemben és ahogy az én 2 cicámra nézek elszörnyülködök, hogy azok az állatok is legalább ennyire aranyosak és édesek, és soha senki nem simogatta, szerette őket és nem is fogják.

Mit tehetnék???

Az a legrosszabb hogy mindig valami fontos esemény előtt sikerül megnéznem valami hasonlót... ahogy tegnap láttam ezt a videót... szerdán meg érettségi szóbeli... képtelen vagyok odafigyelni és tanulni...

2013. jún. 17. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
ne nézz ilyeneket. alap. amugy kissé tulzásba viszed nem ártana neked vmi terápia. én is utálom ezeket,de azért nem hetekig kinzom magam.
2013. jún. 17. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne nézz ilyet, mást nem tehetsz. Én sem bírom, pedig az életben edzett vagyok, de az állatkínzásoktól elsírom magam és folyton eszembe jut. Ezért nem is nézek ilyesmit.
2013. jún. 17. 20:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem járkáklhatunk úgy az életben mintha misem történne. nem akarok egy tudatlan burokban élni. De valami lelki terápia tényleg jó lenn!
2013. jún. 17. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
attol nem lesz semmi változás hogy megnézed és elbögöd magad rajtuk... akkor tegyél érte valamit.az hogy csak tönkremész benne annak semmi értelme. csak az a baj ha nekiállsz ezek ellen küzdeni ugyanugy ezekkel találkozol majd minden nap.
2013. jún. 18. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!