Mit tegyek, hogy elmúljon ez a szörnyű érzés?
Ha látok valami olyat, ami rossz (igazi háborús felvételek, állatkínzásos felvételek vagy ilyesmik) akkor az olyan szinten kiborít, hogy napokig, hetekig teljes letargiában vagyok, mert képtelen vagyok elhinni, hogy vannak olyan emberek akik nem törődve más élőlények érzéseivel (itt főleg fájdalomra gondolok) bántalmazzák őket. vagy a múltkor láttam képeket arról, hogy a legtöbb kozmetika cég milyen állatkísérletet véges bizonyos szemkörnyéki kozmetikumok tesztelése során. Tegnap pedig itt a gyakorin láttam egy linket (amit néztem az állatvédelem kategóriában) ahol állatkínzások voltak, haszonállatok kíméletlen levágása, menhelyek ahogy megszabadulnak a feleslegessé vált állatoktól stb és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Én nagyon imádom a cicákat és több macskaölés is volt benne, gázkamrába rakott állatok (így szabadulnak meg a menhelyek az állatoktól) egyszerűen képtelen vagyok létezni, egész nap ez jár a fejemben és ahogy az én 2 cicámra nézek elszörnyülködök, hogy azok az állatok is legalább ennyire aranyosak és édesek, és soha senki nem simogatta, szerette őket és nem is fogják.
Mit tehetnék???
Az a legrosszabb hogy mindig valami fontos esemény előtt sikerül megnéznem valami hasonlót... ahogy tegnap láttam ezt a videót... szerdán meg érettségi szóbeli... képtelen vagyok odafigyelni és tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!