Reflux lehet? Miket egyek, hogy elmúljon ez az érzés?
sziasztok!
pár havonta előjönnek ezek az elég zavaró tünetek: minden 5. percben büfögnöm kell, úgy érzem teli vagyok levegővel, nagyon rossz ahogy lassan gyűlik-gyűlik és majd csak percek után tud kijönni a levegő. A gyomromból pedig mindig visszafelé jövöget az étel, ma is reggeliztem és azóta is birizgálja a nyelőcsövem, nem mar, de kellemetlen hogy nem a gyomromban vannak a dolgok. Ja és sokat köhögök is, meg állandóan köszörülnöm kell a torkom mert nagyon irritál.
Tegnap este már vettem be rennie-t de nem hatott, próbálkoztam háztartási keksszel, vajas kenyérrel... nem tudtok valami hatásos dolgot? Az orvosom mindig a diétát javasolja, banán eszegetés után jobb is a dolog de csak 1 óráig.
Ja és ez tényleg reflux lehet ugye?
22/N
"Az orvosom mindig a diétát javasolja"
Ezzel el is intézi a dolgot? Csókoltatom. :D
Szerintem keress fel egy másik körzeti orvost vagy dietetikust, mert ha nem kezeled, komolyabb szövődményei is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!