Mit tudok tenni hogy ne legyen olyan mély a hangom? (bövebb infó lent)
Lehet, hogy te vagy az évszázad aranytorkú basszusa, csak még nem fedeztek fel!
Az énektanárodnak mi a véleménye erről?
Tudod, hogy a mély hang a férfiasság jele? A legtöbb nő a mély hangot imádja.. ha telefonban hallgatok egy férfi hangot és mély a tónusa sokkal jobban tetszik.
A barátomnak elég mély hangja van és nagyon imádom. A húgom barátja féltékeny is volt az én barátomra egyszer, mert hogy neki mélyebb hangja van, és húgomnak is köztudottan a mély hangú pasik jönnek be.
Ne szégyelld, légy büszke rá ;) :)
Szia.
Én lány vagyok és eléggé mély hangom van, de sose zavart. Sőt valaki azt mondta, hogy annyira jó hallgatni engem, mert olyan nyugtató a beszédhangom...:-)
Trükköt, praktikát én nem tudok mondani Neked, csak az önbizalmadat akarom kicsit erősíteni azzal, hogy szerintem is nagyon férfias a mély hang. A Páromnál mélyebb hangú embert még talán nem is nagyon hallottam és imádom a hangját!
22/L
Akkor cserélhetnénk. Én sok lánynak sztem azért nem kellek, mert elég bu*is a hangom, és lehet erről előítéletek születnek bennük. Én meg mélyíteném legszívesebben a hangomat, de nem tudom lehet e... Pedig dohányzok is meg minden, de nem mélyül. Sztem legyél rá büszke, hogy mély a hangod!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!