Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depresszión, hogy lehet segíteni?

Depresszión, hogy lehet segíteni?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy az illető meg van győzödve róla, hogy természetes "állapot" ahogy van. :Ember undor, sötét lakás, iszonyat hangulatingadozás. SZóval tanácstalan vagyok,hogy segítsek Anyukámon.
2009. okt. 8. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
ÜDV.46 VAGYOK,DEPRESSZIÓS,PÁNIKBETEG.ÉN ÚGY ÉLEM TÚL A NAPOKAT,HOGY TOJOK MINDENRE.AZ ÉLET VÉGES,NINCS IDŐ ARRA,HOGY EZZEL SZÚRJUK EL.EGYÉBKÉNT SZEGÉNY VAGYOK,DE NEM ÉRDEKEL.HA VAN AKI SZERET,FELESÉG,MINT NEKEM,MEG A LÁNYOM,AKKOR IS DEPRESSZIÓS VAGYOK,DE ŐK VELEM VANNAK.KIGYÓGYULT EMBERT NEM ISMEREK,10 ÉVE JÁROK IDEGGONDOZÓBA,CSAK NŐ A SZÁMUK.
2009. okt. 8. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás, hogy ebből senki sem gyógyul ki. Igenis, kezelhető, van akinél könnyebben, van akinél nehezebben. Nálam depressziósabb ember kevés van, sokat voltam kórházban, ezerféle gyógyszert szedtem, függő lettem, öngyilkossági kísérleteim is voltak, hónapokra szinte nem is emlékszem az életemből. Már évek óta csak egyféle gyógyszert szedek minimális adagban és 3 éve nem voltam igazán depressziós.
2009. okt. 8. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Hű, sokkal boldogabb nem lettem. Azért köszönöm a válaszokat!

Utolsó válaszolót kérdezem. Hol kezeltek? Pszichológus, vagy pszihiáter? Pénzelős nagyon?

2009. okt. 8. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Jártam magánorvoshoz is, alkalmanként több ezerért, de mentálhigiénés gondozóba is, az ingyenes, de ott gyakorlatilag csak a gyógyszert írják fel. Azért én súlyos eset voltam, ezért feküdtem többször kórházban is. Egyszerűbb esetben erre nincs szükség. Ha van felétek ilyen gondozó, amit írtam, oda kéne elvinni, meg kell kérdezni, kell-e beutaló, ha igen, akkor elsőként a háziorvoshoz kell menni.
2009. okt. 8. 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, holnap utána nézek! És jobbulást mindannyiotoknak!
2009. okt. 8. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Találtál valamit?
2009. okt. 10. 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:
igen a 11 kerületben van a ment.központ, meg van a tel.szám, a héten hívom őket. És talán Anya is belemegy,hogy elmenjünk. Drukkoljatok nekünk! Köszönöm
2009. okt. 12. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Javulást Anyukádnak!
2009. okt. 13. 08:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. okt. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!