SOS MI lehet ez?

Figyelt kérdés
1éve érzem a torkomban megállás nélkül hogy rossz a nyálkahártyám, folyton kapar, minden baja, szerintem száraz lehet de nemtudom mitől, néha pedig érzem egy pillanttra mintha valami összehúzná a nyálkahártyámat, érzékeny a nyálkahártyám nagyon. orvos nem lát semmit a torkomban, és idegesit nagyon már refluxot is mondtak amire gyógyszereket szedtem, de semmitse ért. ez szerintem nem az. orrmütétem volt 3hete mert mindig a számon vettem levegőt, az egyik orrlyukam nem szelelt. azthitetem ha megmütik jobb lesz, most még az egyik orrlyukam nem szelel, de a torkomban se múlt el az érzés. mi lehet ez? más az orrban a légáramlás ami száritja a nyálkahártyámat? jah és még annyi hogy allergiám sincs.

2013. jún. 1. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem anno ilyen tünetek a gyógyszer mellékhatásaként jelentkeztek.

Amióta eldobtam a gyógyszereket (elég beteges voltam,nem komolyak csak a szokásosak gyakran) és áttértem gyógyteás öngyógyításra bezzeg semmim nincs.

Olyan jó tapasztalataim vannak velük,hogy például a tüdőfű nevű tea,azonnali orrcsepp hatással bír, megiszod(forrón,magában) és azonnal kidugítja,tisztítja az orrot...

2013. jún. 1. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:

szia. nem szedek semmi gyógyszert.

Szerintem a rossz légáramlás miatt száraz a torkom és érzékeny, és ezt érzem állandóan. és csak akkor múlik el ha helyrejön az orrom, szóval várok. :(

2013. jún. 1. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
A rossz légáramlás illetve túl száraz levegő valóban okozhatja,én erre párologtatón kívül ajánlom azt,hogy vízbe beáztatott törülközőt szárítasz a szobában,de minden nap jól ki kell szellőztetni lefekvés előtt és reggel is levegőcsere.Ha forgalmas úton laksz,akkor este nyiss ablakot szellőztetésre.
2013. jún. 2. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!