Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túl gyorsan esik le a lázam...

Túl gyorsan esik le a lázam és rosszul vagyok, lehet bajom? (Több lent)

Figyelt kérdés

Csütörtök óta vagyok beteg. Szombat óta (4 napja) nem tudok enni mert valami gyomorhurutom van. Csak gyümölcsleveket és vizet iszom.

39,1 volt a hőm ma ezért bevettem egy Algopyrin Neot és akkor kezdődött ez a pokoljárás.

Elkezdtem szédülni meg gyengének éreztem magam és elkezdett verni a víz istentelenül. Eltelt 4 óra mióta bevettem és letolta 37,3ra a hőmet.

Gondolom étel hiányában túl gyorsan szívódott fel vagy valami.

Volt nektek ilyesmitek? Mennyire kell aggódjak? Nyilván ha úgy leesne kórház de örülnék ha elkerülhető lenne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

#láz #Algopyrin #Magasláz #Lázcsökkentés
tegnap 23:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Akinek lemegy a láza, megizzad, ez így működik.

Láz-és fájdalomcsillapító éhgyomorra kicsit megkínoz, ez is nagyon gyakori. Semmi vész. Azért fél db kekszet vagy 1 falat ropit máskor próbálj betolni előtte.

ma 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!