Nem szoktatok olyat érezni, ha nagy rajtatok a nyomás, stressz van, hogy közben vagy utána, amíg le nem nyugszol, picit szúr a szívetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:17
1/2 anonim válasza:
Jó lenne, ha elmennél egy orvoshoz, de addig is: úgy tudom (de lehet, hogy tévesen), hogy a szív nem tud szúrni és hogy ez szívIDEG. és erre egy nagyon klassz gyógyszer, ami recept nélkül kapható, a GALAGONYA CSEPPEK. Latinul Crataegus. Én már szedtem. Szuperül elmúlik tőle! Nekem általában akkor jött ki, ha már elmúlt a stressz, tehát pl. szombaton, pihenés közben.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, van, amikor nekem is akkor jön ki, amikor már nem a konkrét stresszhelyzet van, hanem még utána, de még nem pihentem ki magam. ja igen, azt tudtam, hogy a szív nem tud szúrni :) nem akarok elmenni orvoshoz :/ tök ritkán jön elő, és 22 éves vagyok.
2013. máj. 31. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!