Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depressziós vagyok? Vagy mi ez?

Depressziós vagyok? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Röviden a lényeg: alapból vidám, ezerrel pörgős lány vagyok, szeretek jönni-menni, barátkozni, a családdal lenni, stb.. viszont kijöttünk külföldre párommal kb egy éve. nekem nincs meló egyéb okok miatt (tanulás, otthoni papírok, stb), viszont nem szeretünk itt lenni.. nincsenek magyarok, ha van egy-kettő az is csak keresztbe tesz a másiknak. a külföldiek nem szeretnek minket, a nyelv katasztrófa, bár tanuljuk. a család hiányzik nagyon, a barátok is. otthon ülök a négy fal között.. járok futni, bicajozni, tornázok, sokat tanulok, de mégis ez nem elég.. és utálok itt lenni, egyre feszültebb vagyok, ideges, felkapom a vizet mindenen.. ráadásul szegény párom sokat dolgozik, ő sem szeret itt lenni, de muszáj még kb egy évet kihúzni anyagliak miatt.. de nem tudom hogyan.. tudom hogy nyafogok tudom hogy kiborító vagyok és sokat veszekszünk a párommal, épp ezmiatt.. de már nem bírom.. szeretnék hasznos lenni, segíteni páromnak, a családomnak, szeretnék élni, letelepedni, a normális hétköznapi életet élni.. tudom hogy gáz vagyok és nem így kellene felfogni de hogyan változtassak a hozzáállásomon? ez már depresszió? magam alatt vagyok sokszor, nincs kedvem semmihez, semmi nem jó, elégedetlen vagyok.. de nem akarok páromat sem terhelni és veszekedésből is elég volt.. miért vagyok ilyen hülye?? és mit tegyek?? saját magamtól kikészülök... pedig csak egy évet kellene kibírni valahogy.. csak nehéz.. nagyon nehéz..
2013. máj. 15. 18:51
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy már nem vagyok olyan kommunikatív és társasági ember aki azelőtt voltam.. mindig voltak jó poénjaim, ötleteim, beszélgettem bármiről, és most meg nem megy.. nem olyan a viszony már a barátokkal sem, nem tudom magam elengedni, csendesebb vagyok. de nagyon bánt ez az egész.. és nem tudom hogy hogyan változtassak.. csak azt tudom, hogy szeretnék... jó irányba... hogy újra a régi legyek.. vidám, beszélgetős, önfeledt.. és nem szomorú, kedvetlen...
2013. máj. 15. 19:21
 2/2 Lakalivi válasza:
csak honvágyad van és ez teljesen természetes...de sajnos nem tudom megmondani mit csinálj :/ nem vagy hülye nyugodj meg próbáld úgy felfogni mint egy hosszú nyaralást , beszéld meg a pároddal, csináljatok valamit együtt ..ketten jobban túl tudtok lépni a problémákon ... remélem minden rendben lesz , bízz magadban ...kibírod :)
2013. máj. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!