Depressziós vagyok. Mit tegyek?
Nincs állásom, sem végzettségem; egy érettségim van, meg egy semmire való okj-s papírom, 2 főiskolát kezdtem el,de nem fejeztem be egyiket sem, azóta meg eltartanak, úgyhogy nem is voltam eddig rákényszerítve a pénzkeresésre. Ennek kb 4-5 éve, hogy semmit sem csinálok...Se munkaügyin keresztül nem mentem tanfolyamra, se semmi..
Nem otthon lakok.
Az anyám leszarja a fejem(külföldön van évek óta), a nővérem is(ő csupán az ország másik felén), sehogy sem kommunikálunk, rájuk nem számíthatok-család éren ez ki is fújt. Egy kisvárosban élek, ahol nincsenek barátaim, mert vidéken tanultam, előtte meg problémás gyerek voltam beilleszkedési problémákkal a negatív családi légkör miatt.
Nincs életem, nem tudok bulizni menni se, mert nincs kivel, szinte kimozdulni se tudok itthonról, mert mindenhol ismerősökbe futok akik érdeklődnek hogy mi van velem..
Hónapok óta forog a fejemben a dolog..
Merthogy semmi értelme az életemnek. Célom sincs, mert ha elmegyek dolgozni, akkor fenn kell tartanom egy albérletet+ enni, és 60-70 ezer ft-ból az nem megy.
Undort vált ki lassan belőlem ha valakit boldognak látok..
teljesen be vagyok gubózva és nem látok kiutat..
Akinek van ötlete hogy mit kezdhetnék magammal, annak hálás lennék ha megosztaná.
Hát őszintén... én meg csak szeretnék depressziósokon segíteni, de ehhez nincs képesítésem, nem tudom, hogy lehetne ehhez hozzálátni, mármint tudom hogy mindenki individuum, ezért mindenki saját módszert igényel, de én még csak azt a sémát sem ismerem, hogy lehetne rákérdezni, amitől te lelki fejlődést érhetnél el. Ezért kérlek meg -még így ismeretlenül is-, hogy áldozd rá a pénzt, és menj el egy pszichológushoz, mert ő nem oldja meg helyetted a helyzetedet, de segít azzal, hogy te megtaláld a kiutat.
Gondolom most viszolyogsz a gondolattól, hogy egy idegennel megoszd, meg kimozdulj, de lehet, hogy ez fogja megadni neked a kezdőlökést egy boldog élet felé!
Jah és ami a legfontosabb: ne dagonyázz az önsajnálatban, hanem tényleg akarj változtatni! Nem bántásként mondom, de az, hogy idáig engedted süllyedni magad, az nagy hiba volt, itt a lehetőség, hogy helyrehozd!
Nem tudom hogy tudnám helyrehozni..
Ha tudnám, nem lennék depressziós.
Tudom hogy én zártam el magam mindenkitől, merthát nem vagyok egy szórakoztató egyén ha nincs társaságom, de kezdek megőrülni, komolyan.
Senkim és semmim nincs.
Jobb lenne meghalnom, mert ebből a "hagytad lesüllyedni magad" dologból nem kérek..
Igaz is... az "jobb" megoldás lenne...(remélem érezted az iróniát) Te teljesen meg vagy huzatva?! Persze, láss bele mindenbe támadást, mint hogy vállald a felelősséget azért amit elcsesztél. Tessék, itt a lehetőséged, kérj segítséget! Mit vársz?! Mit mondjak/mondjunk neked itt ezen a fórumon?! A saját életemet kellene nekem is elsősorban megmenteni, én meg itt foglalkozok máséval, aztán azt kapom, hogy ebből nem kér, hát gratulálok! Sürgősen húzz el egy pszichológushoz! Vagy várj, tudod mit gondolok?! Úgyis feleslegesen mondunk neked bármit is, mert a saját fejed után fogsz menni, de köszi szépen, hogy ennyire értékeled azt, hogy >>bárki<< is foglalkozott a problémáddal és megpróbált legalább iránymutatást adni!!!
Szóval én meg abból nem kérek, hogy el akarod dobni magadtól a legnagyobb kincsedet, az éltedet, szóval ne erőltesd magad válasszal. Köszi!
Azt nem mondtam, hogy az anyám egy elmebeteg, kirakta mindkét gyerekét otthonról mert ő utazgatni akar,
én 19 éves korom óta vagyok kirakva,nincs hova mennem, ilyen körülmények közt ember legyen a talpán aki el tud végezni bármilyen főiskolát vagy akármit, eddig a barátom segített, akivel volt egy összetűzésem néhány éve, azóta az egészet titokban tartjuk, közben én ezért nem csinálok semmit, mert nem akarok vele együtt lenni, igényem van társaságra, pasizásra, bulizásra-mellette mind kilőve...
Fogalmam nincs hogyan tudnék élni, mert 70 ezer forintból az albi+rezsi jön ki, kaja + ruházkodás+egyebek már nem..
Kicsit kilátástalan a helyzet, és ezt nem pszichológus hanem egy lakás oldaná meg, ahol addig tartózkodom(ingyen) amíg össze nem tudom szedni magam.
Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!